ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Χαριστέας: “Η καρδιά του Άρη χτυπάει παντού!”

Ο Άγγελος Χαριστέας ήταν ένα από τα τιμώμενα πρόσωπα στην εκδήλωση που έκανε το Aris Serres Club προχθές και με αφορμή την παρουσία του εκεί υπογράμμισε πως η καρδιά του Άρη χτυπάει παντού!

Ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τόνισε χαρακτηριστικά: “Είναι ιδιαίτερη τιμή πάντα όταν βρίσκομαι στις Σέρρες, είναι η πόλη από την οποία κατάγομαι. Έχω χρόνια να έρθω εδώ για μια τόσο ωραία εκδήλωση.

Πραγματικά χαίρομαι πρώτα από όλα γιατί ο κόσμος και η καρδιά του Άρη χτυπάει παντού, χτυπάει και στις Σέρρες. Έχω ιδιαίτερη αγάπη σε αυτό το Fans Club.

Η οικογένειά μου ζει στις Σέρρες, αλλά λόγω δουλειάς δεν έχω καταφέρει να έρχομαι πολύ συχνά.

Υπόσχομαι την επόμενη φορά που θα έρθω, να μην είμαι μόνος μου, αλλά να φέρω και κάποιους ποδοσφαιριστές, για να γίνει ακόμα πιο όμορφη η εκδήλωση. Είναι για μένα τιμή”.

Πρόσθεσε πως “για μένα μετράει το αποτέλεσμα. Περάσαμε μια πάρα πολύ δύσκολη χρονιά, με τα προβλήματα που όλοι γνωρίζετε. Παρόλ’ αυτά βγήκαμε μπροστά, πετύχαμε τους στόχους μας, φτάσαμε πολύ κοντά στον μεγαλύτερο στόχο που ήταν το κύπελλο και κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για να χτίσουμε την ομάδα για του χρόνου”.

To Top