Χαριστέας: “Με στενοχωρεί να μην είναι η Ελλάδα και να παίζει η Βόρειος Ιρλανδία” (video)

Με αφορμή την σέντρα στο EURO 2020, ο Άγγελος Χαριστέας μίλησε στην δημόσια τηλεόραση.

Αναλυτικά όσα είπε στην ΕΡΤ3:

“Θα έλεγα ότι είναι δύσκολο να οργανωθεί ένα Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα σε πολλές χώρες. Υπάρχουν διαφορετικές συνθήκες σε κάθε χώρα. Σίγουρα δεν ήταν και η καλύτερη ιδέα της UEFA. Με την σέντρα, θα τα αφήσουμε όλα πίσω. Η χώρα μας δεν παίρνει μέρος δυστυχώς” σημείωσε αρχικά.

Για την επιστροφή του κόσμου σε αρκετά γήπεδα του EURO: “Για εμένα είναι πολύ ωραία που θα βρεθώ σε αυτή τη γιορτή, έστω και από την κερκίδα.”

Για το ποιους θεωρεί φαβορί: “Το EURO κρύβει εκπλήξεις αλλά ζούμε σε μια εποχή που είναι λίγες. Η Γαλλία έχει το πληρέστερο ρόστερ της διοργάνωσης. Αν δεν πέσει στην “λακούβα” του ομίλου με την Γερμανία και την Πορτογαλία, θα είναι το φαβορί. Δεν μπορούμε να ξεγράψουμε την Ιταλία που “τρέχει” ένα τρομερό σερί και διψάει για διάκριση, με νεανικό ρόστερ. Η Γερμανία έχει βαριά φανέλα και πρωταγωνιστεί πάντα. Θα περιμενώ να δω τα δύο πρώτα παιχνίδια, για να δω αν υπάρξει μια… νέα Ελλάδα. Βέλγιο και Κροατία, δεν τις θεωρώ εκπλήξεις.”

Για την Εθνική Ελλάδας: “Μου κάνει τρομερή εντύπωση γιατί η ομάδα δείχνει εντελώς διαφορετική εικόνα στα τελευταία παιχνίδια, προς το καλύτερο. Αρχίζει και μαθαίνει να παίρνει αποτελέσματα, ακόμα και αν δεν της βγαίνει το παιχνίδι. Σε ένα κακό ματς, θέλεις να πάρεις βαθμό ή βαθμούς. Αυτές οι ισοπαλίες και οι νίκες, θα δώσουν στα παιδιά ψυχολογία, για τα προκριματικά του ερχόμενου Παγκόσμιου. Η Εθνική ομάδα επιβάλλεται να γυρίσει στις μεγάλες διοργανώσεις. Με στενοχωρεί που βλέπω την Βόρειο Ιρλανδία και δεν είμαστε εμείς. Ελπίζω αυτή η φουρνιά να μας φέρει μια πρόκριση στο Παγκόσμιο.”

To Top