ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Χαριστέας: “Τα χτυπήματα του Πάλμα σκοτώνουν κάθε τερματοφύλακα”

Στην εκπομπή “Κόσμος των Σπορ” της ΕΡΤ 3 φιλοξενήθηκε ο Άγγελος Χαριστέας. Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του Άρη στις ερωτήσεις που του έγιναν αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στη νίκη των κιτρινόμαυρων επί του Ολυμπιακού, κάνοντας ξεχωριστή αναφορά και στον Λουίς Πάλμα.

“Ήμουν στο γήπεδο και θα πω πως είπα από μέσα μου για το γκολ του Πάλμα πως ‘ο τύπος έχει πάρα πολύ καλά χτυπήματα’. Έχει πετύχει πανέμορφα γκολ και από εκτέλεση φάουλ. Κόντρα στον Ολυμπιακό το έκανε και από εκτέλεση κόρνερ.

Τον βοήθησε λίγο ο αέρας που είχε στο γήπεδο εκείνη τη στιγμή, αλλά παρόλα αυτά έχει αποδείξει ότι τα χτυπήματά του σκοτώνουν κάθε τερματοφύλακα και χαίρομαι που μπόρεσε ο Άρης να βρει για μια ακόμη μια φορά μια μεγάλη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό. Έναν Ολυμπιακό ο οποίος δεν έχει μάθει να παλεύει για την 3η θέση. Να μην το ξεχνάμε αυτό. Δεν έχει μάθει να παίζει τέτοιου είδους παιχνίδια. Είναι πλέον εμφανές ότι το κίνητρο λείπει από τους παίκτες” είπε αρχικά και πρόσθεσε:

“Από την άλλη ο Άρης έκανε τη δουλειά του. Έκανε αυτό που έπρεπε να κάνει. Κέρδισε το ματς. Νομίζω έχει κερδίσει τη θέση της Ευρώπης και πιστεύω ότι ήταν πάρα πολύ σημαντικό ότι για ακόμα μια φορά ο κόσμος που ήρθε στο γήπεδο είδε μια ομάδα που έστω στα τελευταία παιχνίδια έδειξε ένα πολύ καλό πρόσωπο, από το πρώτο λεπτό”.

To Top