Χαριτωνίδης: “Έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα μας”

Σίγουρος ότι η ανοδική πορεία του Άρη θα συνεχιστεί μετά την εντός έδρας νίκη επί του Παμβοχαϊκού εμφανίστηκε ο Γιάννης Χαριτωνίδης.

Μιλώντας στο δημοτικό ραδιόφωνο ο παίκτης των κίτρινων στάθηκε στα οφέλη της νίκης επί του Παμβοχαϊκού. “Ήταν πράγματι μία σημαντική νίκη, που θα μας βοηθάει όχι μόνο βαθμολογικά αλλά και ψυχολογικά για τη συνέχεια”, τόνισε και συμπλήρωσε: “Η ομάδα θα βρει το ρυθμό της και την ισορροπία από εδώ και μπρος. Τον τελευταίο καιρό ταλαιπωρηθήκαμε από αρκετούς τραυματισμούς που μας έβγαλαν από το ρυθμό μας. Μας πήγανε πίσω. Γι’ αυτό οι μεταπτώσεις που είχαμε στα παιχνίδια μας και κάποιες ήττες”.

Πρόσθεσε ακόμη πως “μπαίνουμε πάλι με αξιώσεις σε τροχιά τετράδας. Με εξαίρεση τον Ολυμπιακό, υπάρχει ένα γκρουπ τεσσάρων – πέντε ομάδων με μικρές διαφορές μεταξύ τους. Θα γίνει μεγάλη μάχη μέχρι το τέλος, αλλά εμείς έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα μας. Από την στιγμή που επέστρεψαν οι τραυματίες, θα αποκτήσουμε πάλι την ομοιογένειά μας και θα σταθεροποιήσουμε την απόδοσή μας”.

To Top