ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Χαριτωνίδης: «Αξιόλογοι παίκτες ο Χαντί και ο Βουό θα είναι καλές προσθήκες για τον Άρη»

Ο πρώην παίκτης του Άρη Λάζαρος Χαριτωνίδης, ο οποίος βρίσκεται σε αρκετούς αγώνες στο Κλεάνθης Βικελίδης και παρακολουθεί την πρώην ομάδα μίλησε για τους κιτρινόμαυρους, αλλά και την προοπτική ενίσχυσης με τους Βουό και Χαντί.

Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92,8:

Για το αγώνα του Άρη με τον Καραϊσκάκη:

Ήταν ένα άτυχο αποτέλεσμα για την ομάδα και έδωσε την δυνατότητα στους κυνηγούς από πίσω να πιάσουν τον Άρη στην βαθμολογία, τους έδωσε πάτημα και αυτό είναι μια κατάσταση που πρέπει να διαχειριστεί η ομάδα για να μην έχει άλλες απώλειες

Τι πρέπει να προσέξεις ο Άρη:

Όλα τα παιχνίδια είναι σοβαρά, δεν πρέπει να υπάρχει αυτός ο παρορμητισμός, πρέπει να τα κερδίζεις όλα, ο Καραϊσκάκης έκανε την ζημιά παρόλο που δεν είναι φαβορί και πρέπει να υπάρχει συγκέντρωση στην ομάδα πλέον.

Δεν είναι ότι καλύτερο  από εκεί που είχες μια διαφορά, αυτή να συρρικνώνεται, χρειάζεται ψυχραιμία για να μην υπάρξουν άλλα τέτοια φαινόμενα και να παρουσιάζεται σοβαρή η ομάδα παιχνίδι το παιχνίδι, για να πανηγυρίσει την άνοδο.

Για το αν χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα:

Είναι θέμα της διοίκησης, αλλά σίγουρα θα χρειαστεί ενίσχυση η ομάδα, γιατί πολλοί παίκτες μπορεί να έχουν κουραστεί, άλλα στο άμεσο μέλλον πρέπει να υπάρξει.

Η ομάδα δείχνει ότι πονάει σε κάποιες θέσεις, το πλάνο στηρίζεται αποκλειστικά σε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, αλλά επειδή ο Άρης έχει παίκτες που πραγματικά είναι ικανοί, θεωρώ ότι μπορεί να βελτιωθεί η κατάσταση.

Ένα σχόλιο τον Χαντί και τον Βουό:

Δεν τον πρόλαβα τον Άγγελο, αλλά πέρσι ήταν αντίπαλος μου, θεωρώ ότι είναι αξιόλογοι και οι δυο παίκτες, μπαίνουν να βοηθήσουν την ομάδα, θα είναι καλές προσθήκες και μακάρι να μπουν στην ομάδα, έχουν διαφορετικά χαρακτηριστικά γιατί είναι και οι θέσεις διαφορετικές, αλλά θα βοηθήσουν την ομάδα.

Τα φαβορί για το πρωτάθλημα:

Θεωρώ ότι είναι 3 οι ομάδες που διεκδικούν την άνοδο. Ο Άρη θα εξασφαλίσει την πρόκριση στην Α Εθνική, η Παναχαϊκή έχει έναν ωραίο τρόπο παιχνιδιού και ο ΟΦΗ παρόλο τα πρόβλημα, υπάρχει μια  συσπείρωση στην ομάδα και στον κόσμο και παίρνει τα αποτελέσματα με ψυχή και πάθος, χρειάζεται πολύ προσοχή.

Για τον ΟΦΗ:

Προφανώς υπάρχει κάποιο οικογενειακό κλίμα στην ομάδα, παίζει και ρόλο ο προπονητής και βγαίνει και προς τα έξω, η ομάδα βγαίνει και παίρνει τα παιχνίδια .

Για το που θα συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα:

Θεωρώ ότι μέσα στις επόμενες ημέρες θα ξέρω, υπάρχει κάτι στα σκαριά, μένει να δούμε τι θα συμβεί.

Ένα μήνυμα στον Άρη:

Λαμβάνω πολλά μήνυμα από τον κόσμο του Άρη και δεν ξέρω αν τα αξίζω κιόλας, χρειάζεται ψυχραιμία από τον κόσμο και στο μπάσκετ και στο ποδόσφαιρο, συσπείρωση και ανασυγκρότηση για τον Άρη και του χρόνου με το καλό να επιστρέψει εκεί που του αξίζει.

To Top