Χαριτωνίδης: Ο Άρης των… Ελλήνων μια γροθιά

Ο πασαδόρος του Άρη Γιάννης Χαριτωνίδης μίλησε για την προσπάθεια των κίτρινων, για το έντονο ελληνικό στοιχείο και τους στόχους της νέας χρονιάς.

Αναλυτικά όσα είπε στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Θεσσαλονίκης:

Ο έμπειρος αθλητής δήλωσε, μεταξύ άλλων, για τη φετινή ομάδα των «κίτρινων»: «Είναι σημαντικό το γεγονός ότι παρέμεινε ο βασικός κορμός από την περσινή χρονιά, όπως και το γεγονός ότι οι παίκτες ξέρουν τι είναι αυτό που θέλει ο προπονητής τους. Αυτό που θέλουμε είναι να πηγαίνουμε κάθε χρόνο και καλύτερα. Μάλιστα, εγώ θεωρώ ότι, αν εξαιρέσουμε τον Ηρακλή, ο οποίος στέφθηκε πρωταθλητής και κυπελλούχος Ελλάδας, ο Αρης ήταν πέρυσι, κατά την προσωπική μου άποψη, η πιο πετυχημένη ομάδα. Εμείς θέλουμε να βλέπουμε το κάθε ματς ξεχωριστά και ό,τι έρθει, θα είναι καλοδεχούμενο».
Για το γεγονός ότι φέτος η ομάδα του Αρη θα βασίζεται στο ελληνικό στοιχείο, δεδομένου ότι δεν αποκτήθηκε κάποιος ξένος, ο έμπειρος πασαδόρος είχε να πει: «Η δική μου άποψη ανέκαθεν ήταν ότι, αν είναι να έρθει ένας ξένος, τότε θα πρέπει να είναι καλύτερος από τον υπάρχοντα Έλληνα στη θέση του. Ας μην ξεχνάμε, βέβαια, και το μεγάλο κόστος ενός ξένου παίκτη για τον σύλλογο. Πιστεύω, λοιπόν, ότι η διοίκηση του Αρη κινήθηκε έξυπνα σε αυτόν τον τομέα και στηρίχθηκε μόνο σε Έλληνες παίκτες, καθώς υπάρχει η δύναμη, αλλά και ένα δεμένο σύνολο, από την περσινή χρονιά».
Αναλύοντας τους στόχους, που έχουν βάλει οι «κίτρινοι» για τη νέα χρονιά, επεσήμανε: «Στόχος μας είναι να είμαστε μέσα στην εξάδα. Εξάλλου, τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν ξέρουμε πώς είναι και οι υπόλοιπες ομάδες, όπως ο Ηρακλής για παράδειγμα, που πρόκειται για συλλόγους, οι οποίοι έχουν μάθει να πρωταγωνιστούν. Υπάρχουν, όμως, και ομάδες, όπως ο Ολυμπιακός, που είναι φτιαγμένος για να πρωταγωνιστήσει».,

Σε ερώτηση αναφορικά με την έξοδο της ομάδας και την παρουσία της στα ευρωπαϊκά σαλόνια της ερχόμενης σεζόν, είχε να πει: «Η διοίκηση του Αρη και ο πρόεδρος του Α.Σ., ο κ. Παπαδόπουλος, ο οποίος προέρχεται από το βόλεϊ και το γνωρίζει καλά, είναι άξιοι συγχαρητηρίων, γιατί από την στιγμή, που η ομάδα κέρδισε το ευρωπαϊκό εισιτήριο, θ΄ αγωνιστεί κανονικά στην Ευρώπη, σε αντίθεση με άλλους συλλόγους. Αυτή, άλλωστε, είναι και η ανταμοιβή ενός αθλητή…».

To Top