Χατζηιωάννου: “Αν παίξει στο Κύπελλο, τέλος η Γ΄ Εθνική – Δεν επηρεάζει αν μπει στην κλήρωση”

Ένα λεπτό σημείο στις κιτρινόμαυρες εξελίξεις είναι η συμμετοχή  στο Κύπελλο Ελλάδας. Κάτι τέτοιο σημαίνει και τέλος η Γ΄ Εθνική για τον Αρη, σύμφωνα με τον Βαγγέλη Χατζηιωάννου!

Ο Θεσσαλονικός νομικός μίλησε στον “Αρένα” σχετικά:

”Ο Άρης ήδη έχει δηλώσει συμμέτοχη στο κύπελλο. Ήταν μέχρι τις 5-6 Αυγούστου η διορία.  Την Δευτέρα θα γίνει η κλήρωση και θα πω την άποψη μου με επιφύλαξη γιατί αυτά που γίνονται εδώ δεν γίνονται πουθενά.

Κάθε χρονιά είναι πρώτα η προθεσμία για την Β’ εθνική και ακολουθούσε η προθεσμία για την παρακάτω κατηγορία. Η ΕΠΟ μπορεί να πάρει οποιαδήποτε απόφαση και να ερμηνεύσει τους κανονισμούς. Δεν νομίζω πως μπορεί να αφήσει έξω τον Άρη από κάθε πρωτάθλημα.

Ο Άρης μπορεί να συμμετέχει στην κλήρωση αλλά αν παίξει κύπελλο τότε σε καμιά περίπτωση δεν μπορεί να παίξει στην Γ’ εθνική.  Η ΕΠΟ κάνει έναν προγραμματισμό. Αν ο Άρης δηλώσει πως παραιτείται περνάει μια ομάδα με διαδικασία “buy out”.  Σε κάθε περίπτωση δεν πρέπει να παίξει ο Άρης κύπελλο αλλιώς είναι δεσμευμένος.

Το κύπελλο είναι επαγγελματικών ομάδων και παίζει η Α’ και η Β’ εθνική. Η άποψη μου είναι πως έγινε η διαφοροποίηση στην διαδικασία γιατί αλλιώς αν είχε προηγηθεί η Β’ και μετά η Γ’ δεν θα το δεχόταν η ΕΠΟ.

Η ΕΠΟ δείχνει μια ανοχή όλο τον Αύγουστο γιατί καταλαβαίνει τις δυσκολίες όλων των ομάδων πόσο μάλλον για έναν ιστορικό σύλλογο σαν τον Άρη. Η θέση της δεν είναι εύκολη και πρέπει να διατηρεί τις ισορροπίες”.

To Top