Χατζηνικολάου: “Ελαφρυντικό ότι οι καινούριοι παίκτες δεν έχουν βρει τα πατήματά τους ακόμα”

Ο Γιάννης Χατζηνικολάου δεν έμεινε πολύ ικανοποιημένος από όσα είδε σήμερα στην Κομοτηνή, αλλά θεωρεί πως αυτή η εικόνα οφείλεται στα νέα πρόσωπα που μπήκαν στην ομάδα και ακόμα δεν έχουν βρει τα πατήματά τους σε σχέση με την ομοιογένεια που απαιτείται να υπάρχει.

Ο τεχνικός του Άρη τόνισε πως “δεν θα έλεγα ότι είχε πολύ ποιότητα το παιχνίδι, ήταν ένα μέτριο ματς, οι ομάδες δεν ήταν έτοιμες… Σε μας υπάρχει το ελαφρυντικό γιατί έχουμε καινούριους παίκτες και δεν έχουν βρει ακόμα τα πατήματά τους σε σχέση με τους υπόλοιπους παίκτες που είναι στην ομάδα από την αρχή. Μέσα στη βδομάδα θα πρέπει να δουλέψουμε για να είμαστε έτοιμοι”.

Για τον Τζον Ιμπέχ τόνισε πως “προσπαθεί να βοηθήσει, θέλει χρόνο, αφού είναι μαζί μας μόνο 7-8 μέρες. Δεν μπορούμε να τον φορτώσουμε με ένα 90λεπτο ακόμα. Μέσα στη βδομάδα θα πάρει περισσότερο χρόνο και θα μας βοηθήσει”.

Ρωτήθηκε αν έχει καταλήξει σε 11αδα για τη πρεμιέρα με τον Απόλλωνα και απάντησε με ένα απλό “όχι”, ενώ για το αν θα γίνει άλλη μεταγραφή είπε “ίσως ναι μία ακόμα, θα δούμε…”.

 

 

To Top