Χατζηνικολάου: “Κάποια στιγμή θα μιλήσω και θα πω πολλά…”

Ο Γιάννης Χατζηνικολάου δεν θέλησε να κάνει κάποιο σχόλιο για τη λύση της συνεργασίας με τον Άρη. Αρκέστηκε να πει μόνο ότι όταν ηρεμήσουν τα πράγματα θα πει πολλά…

Το ρεπορτάζ του novasports.gr αναφέρει: “Το novasports.gr, συνάντησε χθες τον Γιάννη Χατζηνικολάου λίγο μετά την παραπάνω ανακοίνωση. Ηταν, όπως πάντα, χαμογελαστός, όμως εύκολα μπορούσε να διακρίνει κάποιος τη στενοχώρια του για την όλη εξέλιξη. Η συζήτηση κράτησε επί μακρόν. Τίποτα όμως δημοσιοποιήσιμο τούτη την ώρα.

«Όχι, τώρα. Ας καταλαγιάσει πρώτα η σκόνη. Κάποια στιγμή θα μιλήσω και θα πω πολλά», είπε και η κάμερα κατέβηκε. Ηπιε μια γουλιά καφέ και ο νους του ταξίδευε στις 87 ημέρες που προηγήθηκαν. Κρατάει τα καλά. Το ότι έκανε πραγματικότητα το παιδικό του όνειρο, όλες τις στιγμές, λεπτό το λεπτό που έζησε στην ομάδα. Τη δική του ομάδα.

Αυτό που θέλει τώρα είναι να ηρεμήσει. Να δει την κόρη του, τους δικούς του ανθρώπους, το σπίτι του στην Κρήτη. Είναι σίγουρο, πως παρά το άδοξο τέλος, θα παραμείνει ο καλύτερος πρεσβευτής του Αρη στη μεγαλόνησο”.

 

To Top