Χατζηνικολάου: “Κρατάω την διάθεση και την πειθαρχία των παιδιών” (video)

Ο Γιάννης Χατζηνικολάου μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του γιατί έδειξαν διάθεση και πειθαρχία απέναντι σε έναν αντίπαλο που ήταν πιο έτοιμος και αυτή τη στιγμή ίσως και ποιοτικά σε καλύτερο επίπεδο.

Ο τεχνικός του Άρη τόνισε μετά τον αγώνα στην κάμερα του OTE TV πως “πρωταρχικός στόχος για κάθε ομάδα στην προετοιμασία είναι να ξεκινάει από την άμυνά της η σωστή λειτουργία. Δεν λέω από την αμυντική γραμμή, μιλάω γενικώς για την άμυνα. Με την προσθήκη κάποιων παικτών που περιμένουμε να έρθουν, θα αποκτήσει ποιότητα και το επιθετικό μας παιχνίδι και θα είμαστε σε καλύτερη κατάσταση. Αυτό που μου άρεσε ήταν η πειθαρχία και η αμυντική λειτουργία της ομάδας. Θέλω να μείνω στην διάθεση και την πειθαρχία των παιδιών, που δεν άφησαν μια ομάδα που είναι και πιο έτοιμη και ίσως τώρα πιο ποιοτική να μην κάνει φάσει, δεν δώσαμε χώρους”.

Ο Άρης κράτησε το μηδέν στην άμυνα, θα μπορούσε να σκοράρει σε κάποιες περιπτώσεις κυρίως στο δεύτερο μέρος και όπως υπογράμμισε ο προπονητής του “αν δεν ήταν περίοδος προετοιμασίας, ο Μανιάς ή ο Γιάννης (Παπαδόπουλος) θα ήταν πιο φρέσκοι και θα είχαν σκοράρει”.

Για τις μεταγραφές που αναμένονται είπε πως “έχω κάνει κάποιες προτάσεις στον πρόεδρο, τις κυνηγάει, αλλά το να γίνει μια μεταγραφή μπορεί να φαντάζει εύκολο, αλλά είναι πολύ δύσκολο, γιατί εμπλέκονται πολλοί. Νομίζω ότι πολύ γρήγορα θα έχουμε κάποια αποτελέσματα”.

 

 

To Top