ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Χατζηνικολάου: “Ο Άρης τρώει τα παιδιά του! Φέτος φάνηκε ευάλωτος εντός κι εκτός γηπέδων και το πληρώνει”

Ο Γιάννης Χατζηνικολάου μίλησε για τον ποδοσφαιρικό Άρη, τα λάθη που έγιναν φέτος, το δικό του πέρασμα από τον σύλλογο ως προπονητής και την σχέση του με τον Νίκο Γκάλη

Αναλυτικά όσα είπε στους Γιώργο Τότσικα και Κώστα Οικονομίδη στην εκπομπή “Οι Αντίζηλοι” στο Yellow Radio 92,8:

Αρχικά για τo παιχνίδι του Άρη με τον Ο.Φ.Η. ανέφερε: “Ο Ο.Φ.Η. είναι σε πολύ καλή κατάσταση το τελευταίο διάστημα, τους τελευταίους δυο μήνες έχει πολύ καλή παρουσία. Αυτό που με στναχωρεί είναι πως αν συζητούσαμε στην αρχή του χρόνου θα λέγαε πως αυτές οι ομάδες θα πάλευαν για την πρώτη και την δεύτερη θέση και τώρα παλεύουν για την τρίτη και την τέταρτη. Δυστυχώς όμως δεν είχαν καθόλου καλή παρουσία κατά την διάρκεια του χρόνου και μοιραία έχει έρθει αυτό το αποτέλεσμα. Πρόβλεψη δεν μπορούμε να κάνουμε αλλά θεωρώ ότι ο Ο.Φ.Η. θα έχει περισσότερο πάθος μετά το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι με τον Απόλλωνα, ο Άρης θα έχει να αντιμετωπίσει μια ισχυρή ατμόσφαιρα”.

Για το ότι ανακοινώθηκε η επέκταση της συνεργασίας του Ο.Φ.Η. με τον Νίκο Παπαδόπουλο: “Όλοι τώρα θέλουν να δώσουν ”εξετάσεις” για το ποιοι θα μείνουν και την επόμενη χρονιά…”

Για το ότι ο Άρης έχει φτάσει σε αυτό το σημείο της χρονιάς να παίζει με ”πλάτη στον τοίχο”: “Ο Άρης θα έπρεπε να είναι ένα φόβητρο, να περνάει αέρα, αλλά ο Άρης δεν μπόρεσε, έχει παίκτες που δεν μπορούν δώσουν κάτι παραπάνω”.

Για τους λόγους που ο Άρης έχει μείνει πίσω: “Ο Άρης φάνηκε ευάλωτος αγωνιστικά και το πλήρωσε, δεν έπειθε με το παιχνίδι του και παίκτες δημιουργούσαν θέματα με αποτέλεσμα να μην χάσει βαθμούς¨.

Για τα όσα συμβαίνουν στα παιχνίδια της Λαμίας και του Απόλλωνα: “Αν είσαι ο Άρης και είσαι ο δυνατός δεν ασχολείσαι με τρίτα παιχνίδια, κοιτάς το παιχνίδι και αφιερώνεσαι στο δικό σου ματς… Ο Ολυμπιακός με τον Κόκκαλη και τον Μαρινάκη ασχολούνταν ποτέ με το Πλατανιάς-Πανθρακικός; Με τον τρόπο αυτόν δείχνεις μικρή ομάδα”.

Για τους παίκτες που επιλέχθηκαν το καλοκαίρι: “Είναι κάποιοι παίκτες που είχαν καλή παρουσία μεν στην Super League, αλλά είναι… πρώην παίκτες. Δεν χρειάζεται να πούμε ονόματα, αλλά στην κατηγορία αυτή δεν είχαν να δώσουν κάτι παραπάνω…”

Για την σημασία των ακαδημιών σε έναν σύλλογο: “Μέσα από τις ακαδημίες δείχνεις πόσο δυνατός είσαι, ο Άρης τόσα χρόνια βολοδέρνει και τι έχει βγάλει;”.

Για το ενδεχόμενο προβιβασμού τρίτης ομάδας: “Κάθε χρόνο το πετάνε ως φωτοβολίδα αλλά δεν νομίζω να γίνει κάτι φέτος. Ο Άρης πρέπει να πάρει όλα τα παιχνίδια που έχει και η Λαμία να κάνει δυο ήττες για να ανέβει στις δυο πρώτες θέσεις”.

Για την συνέχεια του πρωταθλήματος: “Ο Άρης πρέπει να κάνει το απόλυτο, σαν όνομα μπορεί να το κάνει αλλά θα δυσκολευτεί, το κακό είναι πως ‘εξαρτάσαι από τους άλλους”

Για το δικό του πέρασμα από τον πάγκο του Άρη: “Δεν πρόλαβα… Την δεύτερη εβδομάδα είχα… φύγει, αυτό πάντως που πιστεύω ακράδαντα είναι ότι η ομάδα δεν θα έπεφτε, πάρτε το εγωιστικά, αλλά δεν θα πέφταμε, αν συνεχίζαμε την προσπάθεια. Το άλλο που με στεναχωρεί είναι ότι δεν πήρα στήριξη από την οικογένεια του Άρη, μάλιστα από κάποιους έτρωγα και τρικλοποδιές”!

Για το αν ο Άρης ”τρώει τα παιδιά του”: “Ναι, δυστυχώς αυτό φαίνεται τόσα χρόνια”.

Τέλος για την σχέση του με τον Νίκο Γκάλη είπε: : “Είμαστε χρόνια φίλοι, ήρθε στην Κρήτη, τον φιλοξένησα, θα ανέβω Θεσσαλονίκη για Λεκμπέλο και θα τα ξαναπούμε από κοντά”.

Για τον Λεκμπέλο: “Περνάει μια πολύ μεγάλη περιπέτεια, είναι εξαιρετικό παιδί και πρέπει όλοι να βοηθήσουμε. Με χαρά θα παίξω και γω στο φιλικό. Θέλω να ευχαριστήσω και τους διεθνείς του 2004, τον Καραγκούνη, τον Κυριάκο που τον ‘έτρεξαν’ και θα ανέβουν στην Θεσσαλονίκη οι πρωταθλητές γι αυτό το φιλικό”.

To Top