Χατζηνικολάου στους παίκτες του Άρη: “Φοράτε τη φανέλα ενός τεράστιου συλλόγου”!

Μετά τις εντυπωσιακές δηλώσεις του Θωμά Ναζλίδη, οι οποίες θα πρέπει να διαβάζονται και να ξαναδιαβάζονται από πολλούς, ένας ακόμη αντίπαλος, ο Γιάννης Χατζηνικολάου, έκανε αίσθηση με μια ενέργεια του…

Ο 47χρονος προπονητής του Πλατανιά, ο οποίος φόρεσε επί σειρά ετών τη φανέλα του Άρη και δεν έκρυψε ποτέ τα κιτρινόμαυρα αισθήματά του βρέθηκε με τους παίκτες των κίτρινων και είχε μια αυθόρμητη και ειλικρινή συζήτηση με αρκετούς από αυτούς στέλνοντας το δικό του μήνυμα.

“Ο Αρης είναι μια μεγάλη ομάδα και θα ξαναβρεί το δρόμο της και κάποια στιγμή θα επανέλθει και πάλι, αυτό πρέπει να το ξέρετε” είπε μεταξύ άλλων σε ποδοσφαιριστές των κίτρινων και συμπλήρωσε με νόημα: “Φοράτε τη φανέλα ενός τεράστιου συλλόγου και πρέπει να το καταλάβετε αυτό” ζητώντας τους από τη δική του θέση να συνεχίσουν τη δύσκολη προσπάθειά τους.

Η κίνηση του Χατζηνικολάου έκανε θετική εντύπωση από όλους μέσα στην κιτρινόμαυρη ομάδα. Δεν είναι τυχαίο ότι είχε δεχθεί το χειροκρότημα του κόσμου κατά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο.

To Top