ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Χατζόγλου: «Χρειάζεται νέα αρχή με Λαμία, στήριξη σε Μάντζιο»

Στο Yellow Radio 101,7 φιλοξενήθηκε ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του Άρη, Γιώργος Χατζόγλου.

Αρχικά για το ξεκίνημα της σεζόν είπε:

Πέρυσι είχαμε ένα πολύ καλό ξεκίνημα, φέτος το ξεκίνημα μα; δεν ήταν καλό. Είχαμε και ατυχία, ο ΠΑΟΚ ήταν μέτριος αλλά πήρε τα αποτελέσματα, εμείς ήμασταν μέτριοι και κάναμε γκέλες. Με τον Απόλλωνα είχαμε και απουσίες, όταν σου λείπουν τόσοι παίκτες είναι λογικό να έχεις δύσκολο απόγευμα. Εγώ πέρυσι είχα πει ότι η καλύτερη μεταγραφή ήταν ο Άκης ο Μάντζιος, επιμένω σε αυτό. Λάθη όλοι κάνουμε αλλά πρέπει να δώσουμε πίστωση χρόνου

Για την ομοιογένεια:

Δεν υπάρχει ακόμη ομοιογένεια, αλλά πιστεύω ότι η διακοπή θα μας κάνει καλό, να πάμε στην Λαμία να έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα.

Για τις κατηγορίες προς τον Άκη Μάντζιο ότι δεν έχει «plan b»:

Δεν συμφωνώ σε αυτό, νομίζω ότι προσπαθεί να βρει τις λύσεις όταν κάτι πάει στραβά. Πρέπει να δοθεί πίστωση χρόνου. Πέρυσι με χειρότερους παίκτες κάναμε καλή χρονιά, δεν γίνεται να μην κάνουμε φέτος.

Για το ότι δεν μπαίνει ο Άρης με ψυχολογία:

Παίζει ρόλο και η ψυχολογία, βλέπεις για παράδειγμα ότι φέτος του Σάσα δεν του πάει η μπάλα, το βλέπεις για πολλούς παίκτες. Αν βάλεις ένα γκολ μετά πετάς, αν πάνε στραβά τα πράγματα υπάρχει πρόβλημα.

Για το αν έπαιξε ρόλο η μεγάλη προετοιμασία:

Όλα παίζουν τον ρόλο τους, ένας προπονητής κάνει τον προγραμματισμό του. Όλα αυτά παίζουν ρόλο στο να σε αποδιοργανώσουν. Για εμένα παίζει μεγάλο ρόλο ότι ξεκινάς με -6, αλλιώς είναι να σε βλέπεις τρίτο και αλλιώς να ψάχνεις που είσαι.

Το θέμα είναι εμείς να πηγαίνουμε στο γήπεδο και όπου μπορούμε να βοηθάμε.

Για τους στόχους του Άρη:

Εννοείται ότι πρέπει να είμαστε στην Ευρώπη, θα είμαστε πρώτοι, δεύτεροι τρίτοι, τέταρτοι, δεν ξέρω, αλλά σίγουρα τετράδα. Τώρα πρέπει να γίνει μία νέα αρχή στην Λαμία.

Για τους βετεράνους:

Παίζουμε συνέχεια, τώρα έχουμε προγραμματισμένο έναν αγώνα φιλανθρωπικού σκοπού στην Κέρκυρα, είμαστε σε καλή κατάσταση. Αν υπήρχε πρωτάθλημα βετεράνων θα πηγαίναμε πολύ καλά.

Ενώ τέλος είπε:

Θέλω να πω ένα ευχαριστώ στον πρόεδρο και τον Λάκη τον Ζουμπούλη που είναι κοντά στους βετεράνους και μας κανόνισαν να είμαστε στο γήπεδο.

 

To Top