“Χειρουργείο” Κατσικογιάννη ανάγκασε σε ισοπαλία (1-1) την Λαμία με τον ΠΑΟΚ (video)

“Χειρουργείο” Κατσικογιάννη ανάγκασε σε ισοπαλία (1-1) την Λαμία με τον ΠΑΟΚ. Ο διαιτητής φρόντισε να κρατήσει δέκα (!) λεπτά καθυστέρηση, απέβαλε τον Αμαράλ, έδινε συνεχώς φάουλ έξω από την περιοχή, ενώ έπαιζε υπέρ των φιλοξενούμενων, με διακαή πόθο να τους σώσει από την ήττα. Το 1-1 αδικεί την ομάδα της Φθιώτιδας, ενώ αφήνει μακριά από την 1η θέση τον ΠΑΟΚ.

Το σκορ άνοιξε στο 45+4’. Ο Σιμόν έκανε την σέντρα, ο Μάλτσι έστρωσε με το στήθος στον Σλίβκα και εκείνος με άψογο τελείωμα εκτέλεσε τον Κοτάρσκι για το 1-0!

Ο ΠΑΟΚ ήταν κάκιστος στο πρώτο ημίχρονο και στο β΄μέρος το μόνο που κατάφερε ήταν να ισοφαρίσει στο 100′ με τον Σβαμπ με τη βοήθεια του Κατσικογιάννη.

Στο 90′ ο διαιτητής φρόντισε να αφήσει με δέκα παίκτες τη Λαμία, όταν ο Αμαράλ διαμαρτυρήθηκε για την υπόδειξη ανύπαρκτου φάουλ.

Διαιτητής: Κατσικογιάννης

Κίτρινες: Κοντονίκος, Στάνκο, Γιαννούτσος, Σλίβκα
Κόκκινες: Αμαράλ (90΄), Σλίβκα (90΄+1, ενώ είχε γίνει αλλαγή)

Οι συνθέσεις:

ΛΑΜΙΑ (Λεωνίδας Βώκολος): Κοσέλεφ, Σιμόν, Κορνέζος (46′ Στάνκο), Γιαννούτσος, Σίντκλεϊ (76′ Αμαράλ), Νούνιες, Τζανδάρης, Μαρτίνεθ (76′ Λέικ), Κοντονίκος (68′ Τόσιτς), Σλίβκα (86΄ Τερεζίου), Μάλτσι

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Σάστρε (69′ Γιόνι), Κετζιόρα, Μιχαηλίδης, Ράφα Σοάρες (57′ Μπάμπα), Σβαμπ, Οζντόεφ (75′ Μουργκ), Ντεσπόντοφ, Μάρκος Αντόνιο, Κωνσταντέλιας (57′ Τάισον), Σαμάτα (57′ Τόμας)

 

To Top