Χωρίς κόσμο το Απόλλων Π. – Λαύριο με απόφαση της ΔΕΑΒ λόγω καμερών

Η αναμέτρηση του Απόλλωνα Πάτρας κόντρα στο Λαύριο θα διεξαχθεί χωρίς την παρουσία του κόσμου, αφού η ΔΕΑΒ αποφάσισε τη διεξαγωγή του αγώνα κεκλεισμένων των θυρών, λόγω ανεπαρκούς λειτουργίας των καμερών.

Ο Απόλλωνας Πάτρας θα φιλοξενήσει το Λαύριο στην τελευταία του αναμέτρηση στη φετινή Stoiximan Basket League, την Κυριακή (27/4), καθώς έχει, ήδη, υποβιβαστεί στην Elite League. Οι Πατρινοί θα αναγκαστούν να στερηθούν τη στήριξη του κόσμου της, αφού μετά από απόφαση της ΔΕΑΒ, ο αγώνας θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, λόγω ανεπαρκούς λειτουργίας των καμερών.

Αναλυτικά η απόφαση της ΔΕΑΒ:

“Με την υπ’ αριθμ. 23/2024 Απόφασή της, επιβλήθηκε η διοικητική κύρωση της διεξαγωγής του αγώνα ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ 1926 ΚΑΕ – ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ ΚΑΕ, που πρόκειται να διεξαχθεί στο Κ.Γ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ στις 27/04/2024, για την 5η αγωνιστική των Playouts του Πρωταθλήματος της Basket League 2023/2024, χωρίς την παρουσία θεατών, καθόσον, διαπιστώθηκε από την αρμόδια Αστυνομική Αρχή, τόσο κατά τον 1ο έλεγχο, όσο και κατά τον έλεγχο που διενεργήθηκε μετά την παρέλευση της προθεσμίας του 12ωρου, ότι δεν λειτουργούν σε αυτό πλήρως οι κάμερες του ηλεκτρονικού συστήματος εποπτείας. Εφαρμογή του άρθρου 8 του ν. 5085/2024”

 

To Top