ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Χειρότεροι και από… χούλιγκανς! Αλληλοβρίστηκαν, απείλησαν και παραλίγο να πιαστούν στα χέρια στη Σούπερ λίγκα

Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα… Πρόεδροι κάτι σαν… χούλιγκανς. Αυτή την εικόνα έδωσαν μέχρι τώρα σε πολλές περιπτώσεις οι επικεφαλής της “αφρόκρεμας” (τρομάρα τους…) του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ανταλλαγή βρισιών, απειλές, ενώ στο παρά πέντε δεν πιάστηκαν και στα χέρια!

Διαβάστε χαρακτηριστικά αποσπάσματα από τα ρεπορτάζ των αθηναϊκών σάιτ:

Παραλίγο στα χέρια Παπαθανασάκης – Θεοδωρίδης: «Είσαι μ@λακ@ς, λες μ@λ@κίες»!

Παραλίγο να έρθουν στα χέρια οι Σάββας Θεοδωρίδης και Σπύρος Παπαθανασάκης κατά τη διάρκεια της συνάντηση στη Σούπερ Λίγκα.

Όλα άρχισαν όταν ο Θεοδωρίδης ανέφερε σε ένα σημείο αντιδρώντας στα όσα είχε ακούσει…

«Τα έχετε βάλει όλοι με τον Ολυμπιακό. Τι θέλετε να αποχωρήσουμε; Αν θέλετε το κάνουμε», ήταν τα λόγια του.

Σε αυτά αντέδρασε ο μεγαλομέτοχος του Ηρακλή ο οποίος επιτέθηκε φραστικά στον αντιπρόεδρο του Ολυμπιακού.

«Είσαι μ…ας. Λες μ…κίες», ανέφερε και κινήθηκε απειλητικά προς το μέρος του Σάββα Θεοδωρίδη.

Ο αντιπρόεδρος των ερυθρολεύκων σηκώθηκε και εκείνος και άρχισε να κινείται…

Οι δύο άνδρες παραλίγο να έρθουν στα χέρια. Και θα είχε συμβεί εάν δεν είχαν επέμβει οι ψυχραιμότεροι. Αυτοί ήταν οι Σπανός και Κομπότης οι οποίοι συγκράτησαν τον Παπαθανασάκη και τον έβαλαν να καθίσει σε μια καρέκλα μακριά από τον Θεοδωρίδη.

“Πρέπει να δείξεις ότι είσαι άνδρας”

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης μίλησε για δημιουργία επιτροπής, ενίσχυση των μικρών από τον πρωταθλητή και συνέχεια του Κυπέλλου. Όπως είπε:

«Μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Όλοι ξέρουμε τι συμβαίνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο κάθε βδομάδα, και οι μικροί και οι μεγάλοι. Και οι μικροί μην λέτε ότι δεν ξέρετε. Μην κρυβόσαστε και μην φοβάστε κανέναν.

Όποιος νομίζει ότι μπορεί να βοηθήσει, ας βοηθήσει. Ο Σαββίδης έχει δίκιο, εμείς πρέπει να δούμε πώς θα φτιάξουμε το ποδόσφαιρο. Είναι δική μας δουλειά και δική μας ευθύνη να το κάνουμε, αλλά πρέπει να είμαστε ειλικρινείς. Προτείνω να φτιάξουμε μια επιτροπή με εκπροσώπους από τις τέσσερις μεγάλες ομάδες και δυο εκπροσώπους των μικρών, η οποία θα πάει στην ΕΠΟ και στον Κοντονή και θα ζητήσει να αλλάξουν τα πράγματα στη διαιτησία και να αλλάξει το καθεστώς αδιαφάνειας που υπάρχει σε αυτή. Πρέπει επίσης να αλλάξει εδώ και τώρα η διοίκηση της ΕΠΟ και να τελειώσει και ο θεσμός του Κυπέλλου.

Και μια ακόμα πρόταση. Ο πρωταθλητής, στο τέλος της σεζόν, να δίνει το 40% των εσόδων του από τη Σούπερ Λίγκα στις μικρές ομάδες ώστε να δυναμώσουν κι εκείνες και να υπάρξει ανταγωνισμός. Ένα άλλο πρόβλημα που πρέπει να αναγνωρίσουμε και να λύσουμε είναι ότι παίζουν όλοι στοιχήματα».

Θεοδωρίδης: «Πες ονόματα».

Μελισσανίδης: «Όταν έρθει η ώρα θα τα πω».

Θεοδωρίδης: «Πριν πεις οτιδήποτε άλλο να παραδεχθείς ότι εσύ είσαι ο ιδιοκτήτης της ΑΕΚ. Πρέπει να δείξεις ότι είσαι άντρας».

Μελισσανίδης: «Αυτό είναι το πρόβλημά σου; Η ΑΕΚ έχει και πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο».

Ένταση και θέμα Μποροβήλου

Πρωταγωνιστής, ο Σάββας Θεοδωρίδης, ο οποίος είχε έντονο διάλογο τόσο με τον Γιώργο Σπανό, όσο και με τον Φώτη Κωστούλα.
Ο πρόεδρος του Ατρομήτου εξέφρασε τα παράπονά του για τη διακοπή του… Κυπέλλου, τονίζοντας: «Τι πράγματα είναι αυτά; Πως γίνεται λόγω των τεσσάρων να την πληρώνουν κι άλλοι και στην προκειμένη περίπτωση ο Ατρόμητος; Ακυρώνεται ένας θεσμός και την πληρώνουμε εμείς ενώ δεν έχουμε δημιουργήσει τα προβλήματα. Φταίνε οι τέσσερις μεγάλοι…».

Εκείνη τη στιγμή, ο Σάββας Θεοδωρίδης έξαλλος διέκοψε τον πρόεδρο του Ατρομήτου, για να φωνάξει τα εξής: «Τι λες; Ποιοι είναι αυτοί οι 4 να μας πεις. Σταματήστε τις αοριστολογίες και τις γενικεύσεις και μιλήστε συγκεκριμένα. Είναι απαράδεκτο αυτό που κάνεις».

Ακολούθως, ο κ. Κωστούλας έκανε και την πιο ουσιαστική τοποθέτηση, λέγοντας: «Κακώς μαζευτήκαμε εδώ. Δεν υπάρχει λόγος, γιατί δεν υπάρχει και ατζέντα. Εδώ ο καθένας λέει τα δικά του. Ποιο Κύπελλο; Δεν είναι δυνατόν να μην υπάρχει ατζέντα». Στη συνέχεια, ο «ισχυρός άνδρας» του Παναιτωλικού έθεσε θέμα Μποροβήλου, λέγοντας: «Υπάρχει μια εκκρεμότητα με τον κ. Μποροβήλο, ο οποίος είναι υπόδικος. Κάτι πρέπει να γίνει».

Ο κ. Θεοδωρίδης ενοχλήθηκε ξανά και… προστάτευσε με τον λόγο του τον πρόεδρο της Λίγκας: «Είναι απαράδεκτα αυτά που λες. Να σταματήσουν οι υπαινιγμοί για τον κ. Μποροβήλο. Σε κάθε περίπτωση υπάρχει το τεκμήριο της αθωότητας και τα δικαστήρια θα κρίνουν».

Ο κ. Κωστούλας απάντησε, λέγοντας: «Εγώ λέω ότι θα έπρεπε να είχε παραιτηθεί για λόγους ευθιξίας και για να προστατεύσει το προϊόν. Δείτε τώρα τι ζούμε…».

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε ο κ. Κομπότης, που παρά την ποινή για μη ενασχόληση με το ποδόσφαιρο, ήταν στη Λίγκα. Ο ιδιοκτήτης του Λεβαδειακού υποστήριξε ότι θα πρέπει αυτά να αφεθούν και άπαντες να δουν μπροστά, με κυρίαρχο θέμα τα τηλεοπτικά.

 

To Top