ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Χερμάν Μπούργος: “Κοιτάμε μόνο το αυριανό παιχνίδι” (video-photo)

Χαμηλούς τόνους κράτησε ο Χερμάν Μπούργος στη συνέντευξη τύπου πριν από τον δεύτερο αγώνα ανάμεσα στον Άρη και τη Γκόμελ για τον β’ προκριματικό γύρο του Conference League.

Αρχικά ρωτήθηκε για τη Μακάμπι που θα είναι πιθανότατα η επόμενη αντίπαλος του Άρη: « Το μυαλό μας είναι για το ματς με την Γκόμελ όχι για τη Μακάμπι».
Σχετικά με το πως κρατάει σε εγρήγορση τους παίκτες είπε: «Πάντα έχουμε την ίδια κατεύθυνση να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι».
Ερωτηθείς αναφορικά με την εντεκάδα που θα επιλέξει για την αυριανή αναμέτρηση είπε:  «Θα δείτε αύριο τι ενδεκάδα θα έχουμε».
Για τον Γκαρθία τόνισε πως «Δε μιλάω ποτέ για τους παίκτες, μόνο για την ομάδα».
Για την κλήρωση του πρωταθλήματος ανέφερε: «Δεν έχω να πω κάτι για το Πρωτάθλημα, το μυαλό είναι στη Γκόμελ».
Αν διέκρινε κάτι που δε του άρεσε στο πρώτο παιχνίδι είπε: «Υπήρχαν κάποια στοιχεία που δε μου άρεσαν από τον πρώτο αγώνα, τα δουλέψαμε στην προπόνηση. Βγαίνουμε πάντα με νοοτροπία νικητή».
Για την απουσία του κόσμου σχολίασε: «Η απουσία του κόσμου μας κόβει τα φτερά, έχουμε όλες τις δυνατότητες για να κάνουμε το παιχνίδι μας».
Ενώ σχετικά με τις μεταγραφικές κινήσεις είπε: «Εγιναν πολλές μεταγραφές, υπάρχουν κι άλλα κενά. Η ομάδα δουλεύει προς σε αυτήν την κατεύθυνση και είμαστε σε επαφή με κόσμο».

 

To Top