Χούλιγκαν κατ’ επάγγελμα ο 23χρονος Αλβανός, μέλος συνδέσμου!

Συνεχίζονται οι έρευνες των αρχών για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών της δολοφονικής επίθεσης κατά του 19χρονου οπαδού του Άρη, Άλκη Καμπανού. Το βράδυ της Τρίτης η Αστυνομία προσήγαγε τρία άτομα στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης.

Το προφίλ του 23χρονου που συνελήφθη

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του thestival: “Ο 23χρονος που συνελήφθη είναι παλιός γνώριμος των αρχών. Πριν από δύο χρόνια ταυτοποιήθηκε από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στου Αθλητικούς Χώρους για συμμετοχή σε επίθεση κατά οπαδών ομάδας της Θεσσαλονίκης. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία και επρόκειτο να δικαστεί. Είναι χούλιγκαν κατ’ επάγγελμα. Κατάγεται από την Αλβανία και έχει άδεια διαμονής 2ης γενιάς. Είναι οργανωμένος οπαδός, εγγεγραμμένος σε σύνδεσμο που εδρεύει στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Είναι ο ιδιοκτήτης ενός εκ των τριών οχημάτων που ενεπλάκησαν στην επίθεση κατά του Άλκη και των δύο φίλων του.

Ανατροπή στην έρευνα για το λευκό ΒΜW

Χθες το βράδυ ταυτοποιήθηκε το λευκό BMW που αναζητούνταν από την πρώτη στιγμή. Προσήχθησαν δύο νεαροί οι οποίοι κατέθεσαν ότι δεν έχουν ουδεμία ανάμειξη στο συμβάν. Αφού έδωσαν εξηγήσεις και απέδειξαν ότι διέρχονταν τυχαία από το σημείο, αφέθηκαν ελεύθεροι”.

 

To Top