Χούμελς – Γερμανία: Επιστρέφει μετά από δυόμισι χρόνια

Μετά τη διαφαινόμενη επιστροφή του Τόμας Μίλερ, o Ματς Χούμελς φέρεται να έλαβε κλήση από τον Γιόακιμ Λεβ μετά από δυόμιση χρόνια και μάλιστα, θα συμπεριληφθεί και στην αποστολή για το Euro!

«Πυρετός» επιστροφών στην εθνική Γερμανίας. Λίγες ώρες πριν από την επισημοποίηση της 26μελούς αποστολής, το όνομα του Ματς Χούμελς είναι αυτό που επανέρχεται στην επιφάνεια για τα Πάντσερ, καθώς σύμφωνα με το «SPORT1» ο Γιόακιμ Λεβ αποφάσισε να τον καλέσει ξανά ενόψει του Euro.

Ο κεντρικός αμυντικός της Ντόρτμουντ και παγκόσμιος πρωταθλητής το 2014 είχε τεθεί στον «πάγο» από τον ομοσπονδιακό τεχνικό στα τέλη του 2018 κι έκτοτε δεν είχε λάβει ξανά κλήση στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα. Ανάλογη περίπτωση και ο Τόμας Μίλερ, ο οποίος επίσης φημολογείται πως θα κάνει το μεγάλο comeback στην εθνική, με τους δύο πολύπειρους παίκτες αναμφίβολα να ενισχύουν τον νεανικό κορμό της Νασιονάλμανσαφτ με στόχο τη διάκριση, στο τελευταίο τουρνουά υπό τις οδηγίες του Λεβ.

Στο παρελθόν, ο Χούμελς έχει καταγράψει 70 συμμετοχές με απολογισμό 5 γκολ, έχοντας αγωνιστεί για τελευταία φορά σε ένα ματς απέναντι στην Ολλανδία για το Nations League τον Νοέμβριο του 2018.

Το ίδιο ματς ήταν η τελευταία εμφάνιση ως σήμερα και του Τόμας Μίλερ, το κοντέρ του οποίου έχει σταματήσει στις 100 συμμετοχές και τα 38 γκολ!

To Top