Χρηστίδης: «Έτοιμοι για το καλύτερο δυνατό»

Στις 19.00 η Εθνική Νέων Ανδρών αντιμετωπίζει το Ισραήλ για την τρίτη και τελευταία αγωνιστική του τρίτου ομίλου και ο Βασίλης Χρηστίδης αναφέρθηκε στον αγώνα.

Μπροστά στο τρίτο παιχνίδι της βρίσκεται η Εθνική Νέων Ανδρών στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ20 στο Χέμνιτς.  Χθες η ελληνική ομάδα ηττήθηκε από την διοργανώτρια Γερμανία και σήμερα (16/7, 19.00) θα αντιμετωπίσει έναν ακόμη δύσκολο αντίπαλο, το Ισραήλ.

Ο Βασίλης Χρηστίδης στάθηκε πρώτα στον χθεσινό αγώνα με την Γερμανία: «Ήταν ένα δύσκοο παιχνίδι. Η Γερμανία είναι μια γεμάτη και δυνατή ομάδα. Έπρεπε να «χτυπήσουμε» στις αδυναμίες τους κι αυτό κάναμε, αλλά στο τέλος μας κόστισαν κάποιες λανθασμένες επιλογές στην επίθεση και κάποιες αδράνειες αμυντικά. Το θετικό ήταν πως ήμασταν βελτιωμένοι σε αρκετά πράγματα σε σχέση με τον αγώνα απέναντι στη Ρουμανία».

Η συνέχεια λέει Ισραήλ, σε μια «επανάληψη» του περσινού τελικού της διοργάνωσης στην Κρήτη, αλλά με πολλά διαφορετικά πρόσωπα στο παρκέ: «Είναι ένα σημαντικό παιχνίδ και εννοείται όπως πάντα θέλουμε τη νίκη. Είναι μια πολύκαλή και συμπαγής ομάδα.

Στην πρεμιέρα της διοργάνωσης παραλίγο να νικήσει στην Γερμανία. Εμείς είχαμε λίγο χρόνο ξεκούρασης και πλέον σήμερα μιλήσαμε με τους προπονητές μας για τον αγώνα με το Ισραήλ, το βίντεο θα μας βοηθήσει και πιστεύω θα είμαστε έτοιμοι για να κάνουμε το καλύτερο δυνατό όταν βγούμε στο παρκέ».

To Top