Όλα στον αέρα! Μπάχαλο στην Σούπερ λίγκα

Απομένουν 39 ημέρες για τη σέντρα στο πρωτάθλημα της Σούπερ λίγκας και όλα είναι στον αέρα! Απίστευτο κι όμως, ελληνικό. Ούτε κλήρωση δεν έχει γίνει. Πέρσι, είχε διεξαχθεί 13 Ιουλίου. Φέτος τίποτα…

Από τη μία οι ομάδες του συνεταιρισμού με τα χίλια ζόρια, δέχονται τη μείωση των ομάδων αλλά όχι σε 12, σε 14 για την περίοδο 2019-20.

Από την άλλη, ο υφυπουργός Αθλητισμού ζητάει 12 ομάδες και όχι μόνο δηλώνει ανένδοτος αλλά σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν προκύψει αλλαγές στους όρους που έχει υποσχεθεί. Τα 50 εκατομμύρια «σούμα» από Nova και ΕΡΤ ανά σεζόν έχουν μειωθεί. Το ίδιο έχει γίνει και με το πλάνο της πρότασης η οποία από πενταετίας, φέρεται ότι έχει γίνει διετίας.

Ο υφυπουργός υπόσχεται λεφτά από την κρατική τηλεόραση χωρίς να ξέρει αν θα είναι στο πόστο του τότε. Οι δε, ομάδες της Super League δεν θέλουν με τίποτα τη μείωση σε 12 σε πρώτο χρόνο αλλά το συζητάνε σε δεύτερο. Και συζητάνε, και συζητάνε και άκρη δεν βρίσκουν… Ούτε τα 12 κουκιά που χρειάζονται για να περάσει η μείωση υπάρχει, αφού οι «μεγάλοι» πάνε στην κόντρα…

Μπάχαλο, δηλαδή… Και όλα αυτά για 1.8 εκατ. ευρώ.

Αλλά τι να περιμένεις από τη Super League που είχε υποσχεθεί επί προεδρίας Γιάννη Μώραλη ότι θα εξυγιανθούν οικονομικά οι ΠΑΕ και είχε καταργήσει για τον λόγο αυτό, το μέτρο του υποβιβασμού για τις ομάδες που δεν θα έπαιρναν άδεια από την ΕΠΟ. Μέτρο που επανήλθε το 2016 και καταργήθηκε και πάλι δύο χρόνια αργότερα. Και μην ρωτήσει κανείς, αν εξυγιάνθηκαν οι ομάδες.

Πηγή: to10.gr

To Top