ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Χρηστίδης: “Τυχερός ο Άρης που έχει τον Φριλίγγο”

O πρώην διεθνής τερματοφύλακας του Άρη Νίκος Χρηστίδης μίλησε στα ερτζιανά της Θεσσαλονίκης και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο ποδοσφαιρικό σήμερα των κιτρινόμαυρων.

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92,8:

Αρχικά για την Εθνική Ελλάδος και το πως λειτουργούσε στα «καλά χρόνια» ανέφερε:

Εδώ υπάρχει η διαφορά της Ελληνικής ποδοσφαιρικής ομάδος με το Ελληνικό ποδόσφαιρο. Τα παιδιά που έχουν ζήσει τις υγιείς ποδοσφαιρικές κοινωνίες στο εξωτερικό κάνουν την σύγκριση με την Ελλάδα. Δεν θέλουν να διαβάσουν τις Ελληνικές εφημερίδες, ήθελαν να ενημερώνονται μόνο από ξένες. Όταν τους άκουγαν οι υπόλοιποι ήθελαν να ψάξουν τρόπο να φύγουν στο εξωτερικό.

Ενώ για το ζήτημα της Εθνικής προσέθεσε:

Τα προβλήματα που έχει η ομάδα γιατί δεν τα συζητάμε; Η Εθνική ομάδα του ποδοσφαίρου από την στιγμή που αποφάσισαν οι παίκτες της να λειτουργήσουν σαν Ευρωπαίοι έκανε τον κύκλο της και έφτασε μέχρι την κορύφωση. Αυτό έκανε την Εθνική βασικό χορηγό της ομοσπονδίας, αλλά ο πραγματικός στόχος θα έπρεπε να είναι να οργανωθεί η ομάδα σε τέτοιο επίπεδο ώστε να πηγαίνει κάθε διετία στις μεγάλες διοργανώσεις.

Για την ορθή λειτουργία που πρέπει να έχει η ομάδα: 

Ο Άρης κάποια στιγμή θα φύγει από αυτήν την… λίγδα, θα πάει στον πραγματικό  του χώρο. Αυτό δεν σημαίνει ότι ο Άρης θα είναι μια ακόμα ομάδα, ο Άρης θα πρέπει να απασχολεί μια μεγάλη τάξη επαγγελματιών, όσο περισσότερο γίνεται τόσο περισσότερο θα λέμε ότι ο Άρης θα λειτουργεί σωστά, αυτή είναι η σωστή κατεύθυνση.

Για το εάν θα βρίσκεται στο γήπεδο: 

Βεβαίως θα πηγαίνω και στο γήπεδο.

Για το τι πρέπει να γίνει ώστε ο Άρης να επιστρέψει δυνατός:

Χρειάζεται ένας συνδυασμός χρημάτων και ικανότητας, τα λεφτά πρέπει να στηρίξουν την προσπάθεια που θα γίνει ώστε η ομάδα να οργανωθεί και να έχει βλέψεις Ευρωπαϊκές.

Για τον Θόδωρο Καρυπίδη και το διοικητικό μοντέλο της ομάδας: Ο κ.Καρυπίδης είναι ο χρηματοδότης, εκείνο που πρέπει να πετύχει είναι να πάρει τον τίτλο του μεγαλομετόχου που θα πετύχει μια πλήρη οργάνωση.

Ο Άρης δεν είναι μόνο ο Καρυπίδης, μόνο οι ποδοσφαιριστές, μόνο τα Μ.Μ.Ε., είναι όλα το παζλ αυτό.

Ο Άρης έχει την τύχη να έχει συμφωνήσει με τον κ.Στάθη Φριλίγγο, είναι ο καταλληλότερος άνθρωπος για να φέρει αποτέλεσμα.

Αυτός ο άνθρωπος φοίτησε στον Απόλλωνα επί εποχής Αλαμάνου, είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για τον ρόλο αυτόν, πρέπει η εταιρία να τον ακούει, αυτό αν το καταλάβουνε ξεκινάμε σωστά.

To Top