Χριστός Ανέστη! Χρόνια Πολλά και χωρίς πολλά… τσουγκρίσματα!

Χριστός Ανέστη εκ νεκρών,
θανάτω θάνατον πατήσας
και τοις εν τοις μνήμασιν,
ζωήν χαρισάμενος… 

Η κορύφωση του Θείου Δράματος ολοκληρώθηκε με την Ανάσταση του Κυρίου. Όλος ο ελληνισμός, όλος ο Ορθόδοξος Χριστιανισμός γιορτάζει το Πάσχα, την Ανάσταση, την Λαμπρή, την προσδοκία για ένα καλύτερο «αύριο», την προοπτική.

Η αλήθεια είναι ότι (και) το φετινό Πάσχα, η Ανάσταση του Κυρίου, συνδυάζεται με μια όχι και τόσο καλή κατάσταση με τα όσα συμβαίνουν στην χώρα. Οικονομική κρίση στην κορύφωσή της, κρίση θεσμών, κρίση σε όλα τα επίπεδα. Δρόμος πράγματι ανηφορικός, σωστός «Γολγοθάς».

Κι όμως, μέσα σε αυτόν τον βαρύ σταυρό που κουβαλούν όλοι οι Έλληνες, μέσα από την κρίση των θεσμών και των ρόλων, υπάρχει ελπίδα, προοπτική, υπάρχει αύριο. Γιατί πολύ απλά υπάρχει Ανάσταση!

Το PRESSARIS εύχεται στους χιλιάδες αναγνώστες του και σε όλον τον κόσμο Χρόνια Πολλά, ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ, πάνω από όλα με υγεία!

Ειδικότερα για την κιτρινόμαυρη οικογένεια και τον Άρη η ευχή είναι μια και μοναδική: ο «Γολγοθάς» που περνάει να καταλήξει στην «Ανάσταση» για τον σύλλογο και τους χιλιάδες οπαδούς του σε όλον τον πλανήτη!

Με μια μάλιστα ταπεινή προτροπή: Χρόνια πολλά, χωρίς πολλά… τσουγκρίσματα!

To Top