Χρονιά Πολλά Δημήτρη και… πάντα τέτοια!

Το καλύτερο δώρο στον εαυτό του, στους συμπαίκτες του, το τεχνικό τιμ και φυσικά τον κόσμο του Άρη έκανε σήμερα ο Δημήτρης Τσαλδάρης που έχει γενέθλια σήμερα, κλείνοντας τα 32 του χρόνια. Ο έμπειρος γκαρντ των κίτρινων έκανε δυναμικό come back κόντρα στον Ίκαρο, όντας ο κορυφαίος στη νίκη επί του Ηλυσιακού (74-79), στο κλειστό των Ιλισίων.

Ο Τσαλδάρης που έχει ταλαιπωρηθεί φέτος από τραυματισμούς και δεν έχει μπορέσει να προφέρει αυτά που κι εκείνος θα ήθελε ηγήθηκε της ομάδας του στο πρώτο ημίχρονο, πετυχαίνοντας 15 πόντους (3/4 δπ., 3/5 τρ.) και ήταν ο βασικός υπεύθυνος για το 45-28, με το οποίο ο Άρης έβαλε ουσιαστικά τις βάσεις για το δεύτερο «διπλό» του στο φετινό πρωτάθλημα.

Όταν οι γηπεδούχοι έγιναν απειλητικοί στην τελευταία περίοδο, ροκανίζοντας τη διαφορά και μειώνοντας στο καλάθι ο 32χρονος παίκτης έδωσε και πάλι λύσεις για να αυξήσουν οι κίτρινοι το προβάδισμα και να φύγουν με το ροζ φύλλο αγώνα από την Αθήνα. Τελικός απολογισμός 25 πόντοι (2/2 β., 4/6 δπ., 5/9 τρ.) στην καλύτερη φετινή του εμφάνιση με τη φανέλα του Άρη.

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top