«Χρόνια πολλά στον Άρη μας», από τον Αλέκο Αλεξιάδη!

Τις δικές του ευχές για τα 98α γενέθλια του Άρη έστειλε ο μεγάλος Αλέκος Αλεξιάδης, που παραμένει στις καρδιές των φιλάθλων όσα χρόνια κι αν περάσουν. Ο σπουδαίος άσος του παρελθόντος μίλησε για την καθοριστική συμβολή του Μανουέλ Μασάδο, τον… αγαπημένο του Ρίκι Φατί, αλλά και το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, το οποίο δεν χάνει με τίποτε!

Ο Αλέκος Αλεξιάδης, ο οποίος το Σάββατο θα παραλάβει τιμητική πλακέτα πριν από το παιχνίδι με τον Πανιώνιο με αφορμή την ολοκλήρωση του ποδοσφαιρικού τουρνουά που φέρει το όνομά του, αναφέρθηκε με το δικό του ξεχωριστό τρόπο στην αγωνιστική επικαιρότητα του συλλόγου, στην συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα του συνδρομητικού καναλιού.

-Ο Άρης δεν ξεχνά τον Αλεξιάδη και τον τιμά ξανά το Σάββατο…
«Είναι μεγάλη τιμή για μένα αυτό που γίνεται. Ο Άρης δεν με ξεχνά και ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους της ομάδας γι αυτό. Την πρώτη φορά με τίμησαν όταν σταμάτησα το ποδόσφαιρο και τώρα είναι η δεύτερη. Τι να πω, τους ευχαριστώ όλους μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου. Το Σάββατο θα πάω στο γήπεδο με την κόρη και τον γιο μου, θέλω να τους έχω δίπλα μου».

-Την ομάδα την παρακολουθείτε;
«Αυτό έλειπε να μην την παρακολουθώ! Πάω στο γήπεδο συνέχεια, δεν χάνω αγώνα και τώρα τελευταία χαίρομαι που πάει καλά. Αν συνεχίσει έτσι δεν θα έχει πρόβλημα να πετύχει το στόχο της».

-Θα προλάβει, δηλαδή, τα πλέι οφ;
«Νομίζω πως μπορεί να τα προλάβει. Κερδίζουμε συνέχεια και ανεβαίνουμε στη βαθμολογία. Μπορούμε να προλάβουμε, γιατί όχι; Αρκεί στα τελευταία πέντε ματς να κάνουμε, τουλάχιστον τις τρεις νίκες στο Χαριλάου και να προσπαθήσουμε να πάρουμε κάτι από τα δύο εκτός έδρας παιχνίδια».

-Με Παναθηναϊκό και Παναιτωλικό.
«Ναι, γιατί όχι; Μπορούμε και στα δύο. Και να ξέρετε στο Αγρίνιο θα πάω! Εχω παίξει εκεί και αυτό το ματς δεν το χάνω!».

-Πού οφείλεται αυτή η βελτίωση των τελευταίων αγωνιστικών;
«Ε, σίγουρα στον προπονητή. Αυτόν τον άνθρωπο δεν τον ξέρω (σ.σ. Μασάδο), δεν είμαι μέσα στα αποδυτήρια να δω πώς δουλεύει, όμως κάτι καλό μου βγάζει. Με αυτόν τον προπονητή ο Άρης βελτιώθηκε πάρα πολύ και μακάρι να συνεχίσει έτσι».

-Ποιον παίκτη της φετινής ομάδας ξεχωρίζετε;
«Τον Φατί. Είναι πολύ καλός αθλητής, ξέρει πώς να πατάει μέσα στο γήπεδο και βοηθάει πολύ την ομάδα. Αν και δικιά μου μεγάλη αγάπη είναι ο Χαριστέας».

-Μια ευχή για τον Άρη, ο οποίος γίνεται, πλέον, 98 ετών;
«Χρόνια πολλά στην ομάδα μας, χρόνια πολλά στον Άρη μας!»

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top