ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

“Χτίζει” προσωπικό ρεκόρ ο Μπούργος με το 3Χ3, το έζησε στο πετσί του και το… απολαμβάνει!

Ο Χερμάν Μπούργος μπορεί να μην ήρθε με μαγικό ραβδί, ούτε να χρειάστηκε να κάνει ποδοσφαιρικά θαύματα, αλλά κατά γενική ομολογία έβαλε φαρδιά-πλατιά την υπογραφή του στην αντεπίθεση του Άρη.

Μετράει ήδη τρεις συνεχόμενες νίκες στον κιτρινόμαυρο πάγκο με Ατρόμητο (3-0), Αστέρα (2-0) και Ολυμπιακό (2-1), αγνοεί τι σημαίνει ήττα φορώντας τη… φόρμα του Άρη και χτίζει παράλληλα ένα προσωπικό ρεκόρ.

Συγκεκριμένα, ο 52χρονος τεχνικός του Άρη έχει να επιδείξει με… καμάρι το 3Χ3, στην δεύτερη του σεζόν ως πρώτος προπονητής. Η προηγούμενη φορά, όντας ο πρώτος προπονητής της Νιούελς Ολντ Μπόις, ξεκίνησε με τρεις ισοπαλίες και μια ήττα, γνωρίζοντας την πρώτη νίκη στο πέμπτο του παιχνίδι κόντρα στην Πατρονάτο.

Μπήκε με δυναμική στην κιτρινόμαυρη πραγματικότητα και με μικρές πινελιές συν την ψυχολογία αποτελεί έναν σημαντικό παράγοντα στο νέο πρόσωπο του Άρη.

Ο ίδιος το έζησε στο πετσί του και έδειξε να το απολαμβάνει τόσο κατά την διάρκεια του αγώνα, όσο και μετά την λήξη. «Πολλά μπράβο σε όλους. Είμαι ευτυχισμένος, χαρούμενος για τη νίκη, την απόδοση και την παρουσία του κόσμου», όπως είπε χαρακτηριστικά.

To Top