“Χτυπάει” την πόρτα των πολιτικών, αλλά…

Ο Χάρης Παπαγεωργίου για άλλη μια φορά, όπως διαφάνηκε και κατά τη διάρκεια της χθεσινοβραδινής συνάντησης με τους κ.κ. Αναστασίου, Οικονόμου, Κουράκο σε γνωστό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, έδειξε τη διάθεσή του να ηγηθεί ενός σχήματος, που θα μπορέσει να κρατήσει «ζωντανό» τον Α.Σ. Άρης.

Άλλωστε, ο ίδιος αποτελεί ένα μεγάλο κεφάλαιο για το σύλλογο και μόνο θετικά οφέλη θα μπορούσε να έχει η παρουσία του στον Ερασιτέχνη.

Ο Παπαγεωργίου, λοιπόν, ενημερώθηκε εκτενώς για τα οικονομικά δεδομένα στον Α.Σ., εμμένοντας στην αρχική του θέση να μπει μπροστά και να βοηθήσει τα μέγιστα για να «ξελασπώσει» ο Ερασιτέχνης, η «μάνα» του συλλόγου. Μάλιστα, μεταξύ των όσων ειπώθηκαν στη χθεσινοβραδινή συνάντηση ήταν και η εκδήλωση πρόθεσης από τον ίδιο να πάει στην Αθήνα για να μιλήσει με πολιτικούς και γενικώς να «χτυπήσει» όποιες πόρτες μπορεί, με γνώμονα πάντα το καλό του Άρη.

Ωστόσο, και σε αυτήν την περίπτωση ο δρόμος δεν είναι… στρωμένος με ροδοπέταλα…. Μια μερίδα ανθρώπων που είτε γιατί νιώθουν αποκλεισμένοι είτε γιατί δεν έχουν οι ίδιοι προσωπικά κάτι να προτείνουν, προσπαθούν να βάλουν εμπόδια στον Παπαγεωργίου, λοιδορώντας με ανυπόστατες κατηγορίες ανθρώπους ή ακόμα χειρότερα, αποτρέποντάς τον ν΄ αναλάβει.

Είναι αυτοί, δηλαδή, που δεν θέλουν πραγματικά να πάει μπροστά ο σύλλογος, την ίδια ώρα που όσοι έμειναν… απ΄ έξω επιθυμούν διακαώς την ένταξή τους σε αυτό το σχήμα των 19 ανθρώπων.

To Top