Χτύπησαν τον Αναστασίου, 10λεπτη διακοπή, επεισόδια και έξω από το Καραϊσκάκη

Άλλο ένα παιχνίδι στιγματίστηκε από επεισόδια. Κορυφαία στιγμή ασχήμιας στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» ο τραυματισμός του Γιάννη Αναστασίου στο πρόσωπο, δευτερόλεπτα μετά το πέναλτι που καταλόγισε ο Σιδηρόπουλος υπέρ του Ολυμπιακού.

Όπως μετέδωσε το sentragoal: “Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, που ήταν στην περιοχή που ορίζεται μπροστά από τον πάγκο του, γυρνώντας προς τον πάγκο δέχθηκε ένα ποτήρι γεμάτο αναψυκτικό στο πρόσωπο και σωριάστηκε στο έδαφος. Αμέσως δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες, ενώ έσπευσε μέχρι και ο Μίτσελ από πάνω του για να δει τι έχει πάθει!

Τα «παρατράγουδα» ξεκίνησαν στην αρχή του δεύτερου ημιχρόνου, με το παιχνίδι να αρχίζει με καθυστέρηση, καθώς πολλά καρότα και αντικείμενα έπεφταν στην περιοχή του Στέφανου Καπίνο. Ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού πήγε στο διαιτητή και πέρασαν λίγα λεπτά μέχρι να αποκατασταθεί η τάξη.

Μετά από 3λεπτη διακοπή, λόγω του τραυματισμού του Γιάννη Αναστασίου, συνεχίστηκε το ματς με την άστοχη εκτέλεση του πέναλτι από τον Ντομίνγκες, με τον Ελληνα τεχνικό να είναι στον πάγκο, πλέον, με γάζα.

Στο 87′ ο Καπίνο απομακρύνεται από την εστία, λόγω αντικειμένων και πηγαίνει στον Σιδηρόπουλο, με το παιχνίδι να συνεχίζεται άμεσα. Στο 89′, μετά το 3-0 από τον Αμπέιντ, υπάρχει νέα διακοπή, με πολλά αντικείμενα (φωτοβολίδες, καπνογόνα) να πέφτουν στην περιοχή του Καπίνο. Ο διαιτητής μαζεύει τους βοηθούς προς τη πλάγια γραμμή, μπροστά στον πάγκο και υπάρχει 3λεπτη διακοπή, με συζήτηση του Σιδηρόπουλου με τον 4ο διαιτητή αλλά και με παρουσία του Σάββα Θεοδωρίδη και του Κούλη Δουρέκα, ενώ ακούγονται συστάσεις από τα μεγάφωνα.

Τελικά, μετά από συνολικά 5 λεπτά, το ματς ξαναρχίζει, με όλα, σχεδόν, τα μέλη του πάγκο του Παναθηναϊκού να φεύγουν μαζικά προς τα αποδυτήρια, ενώ το ματς συνεχίζεται! Ο διαιτητής έχει δείξει τρία λεπτά «καθαρού» χρόνου καθυστερήσεων, αλλά ζήτημα να παίχθηκε ένα, λόγω της έντασης που υπήρχε

Το πρόωρο σφύριγμα της λήξης του Σιδηρόπουλου έφερε τους παίκτες του Παναθηναϊκού να τρέχουν προς τα αποδυτήρια σαν… αλαφιασμένοι και τους παίκτες του Ολυμπιακού να μένουν στο κέντρο, εν μέσω αποδοκιμασιών. Όπως διευκρινίστηκε, τελικά, οι αποδοκιμασίες ήταν κυρίως προς τη μερίδα των οπαδών του Ολυμπιακού που επιχείρησε να μπει στον αγωνιστικό χώρο από το κομμένο δίχτυ.

Συνολικά στα τελευταία λεπτά, η διακοπή που υπήρξε στο ντέρμπι ήταν σχεδόν 10λεπτη (4,5 λεπτά στον τραυματισμό του Γιάννη Αναστασίου και άλλα 5 μετά το 3-0)”!

Τα επεισόδια συνεχίστηκαν και μετά το παιχνίδι!

Με την επίτευξη του τρίτου γκολ του Παναθηναϊκού, οπαδοί άρχισαν να αποχωρούν από το γήπεδο κι αμέσως ξεκίνησαν επεισόδια έξω από το γήπεδο Καραϊσκάκη.

Οπαδοί του Ολυμπιακού συγκρούστηκαν με δυνάμεις των ΜΑΤ που έκαναν εκτεταμένη χρήση χημικών και δακρυγόνων με αποτέλεσμα η κατάσταση να γίνει αποπνικτική.

Η κατάσταση άρχισε να εκτονώνεται περίπου μισή ώρα μετά τη λήξη του αγώνα με τις αστυνομικές δυνάμεις να απωθούν τελικά τους οπαδούς, ενώ υπήρχαν αρκετοί εξ αυτών συγκεντρωμένοι πέριξ του γηπέδου για αρκετή ώρα.

To Top