Χωρίς ομάδα ως τώρα οι έξι περσινοί ξένοι του Άρη

Χωρίς ομάδα παραμένουν μέχρι σήμερα οι έξι ξένοι που αγωνίστηκαν τη σεζόν που ολοκληρώθηκε στον Άρη.

Σε λιγότερο από έναν μήνα θα ξεκινήσουν οι επίσημες υποχρεώσεις των ευρωπαϊκών ομάδων, με τους έξι ξένους, που έπαιξαν πέρσι στον Άρη και έβγαζαν το «ψωμί» τους τα τελευταία χρόνια στη Γηραιά ήπειρο, να παραμένουν ελεύθεροι, με τους δύο εξ αυτών να αναμένεται να μη συνεχίσουν να παίζουν επαγγελματικά.

Ο λόγος για τους Βλάντιμιρ Ντραγκίτσεβιτς (35χρ.) και Τζαμάλ Σούλερ (35χρ.), με τον πρώτο να κάνει τη σχετική δήλωση για το τέλος της καριέρας του στο τελευταίο ματς του Άρη πριν μερικούς μήνες στην Πάτρα, ενώ ο Αμερικανός γκαρντ απέχει από το μπάσκετ σε επαγγελματικό επίπεδο από τον Φεβρουάριο που έλυσε τη συνεργασία με τους «κιτρινόμαυρους».

Ο Μίλαν Μιλόσεβιτς (36χρ.) είχε δηλώσει με το τέλος της περασμένης σεζόν στο PRESSARIS πως θα συνεχίσει να παίζει μπάσκετ για όσο αντέχει το κορμί του, ενώ ο Κουίντον ΝτεΚόζι (27χρ.) παραμένει free agent και σε καλή ηλικία.

Ο Μάριο Τσάλμερς (35χρ.) συμμετείχε το καλοκαίρι στο γνωστό αμερικανικό τουρνουά Big3 και σε άλλες μπασκετικές εκδηλώσεις, ενώ είχε εκφράσει την επιθυμία του να επιστρέψει σε ομάδα του NBA, ενώ ο Μάριο Λιτλ (34χρ.) βρίσκεται στις ΗΠΑ, όπου κάνει προπονήσεις περιμένοντας (ενδεχομένως) τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

To Top