ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Χωρίς πολλές αλλαγές η πιθανή ενδεκάδα του Πάρντιου

Ο Άρης ετοιμάζεται να συνεχίσει τις επιτυχίες στα Γιάννενα και ο Άλαν Πάρντιου έχει “καταφέρει” να… αιφνιδιάζει με τις επιλογές του μέχρι τώρα.

Με την Λαμία εξήγησε ότι ήθελε παίκτες “φρέσκους” και με ενέργεια. Το τελικό σκορ αλλά κυρίως η εμφάνιση της ομάδας δίνουν την αίσθηση ότι μπορεί κατεβάσει το ίδιο σχήμα για πρώτη φορά σε δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι, εκτός φυσικά από τη δεδομένη απουσία του Ντάνιελ Μαντσίνι, ο οποίος έμεινε εκτός αποστολής με απόφαση της διοίκησης.

Δεν αποκλείεται να υπάρχει πιθανή επιστροφή των Μπράμπετς, Μαζικού και Γκρέι. Όλα αυτά προς το παρόν σε θεωρητικό επίπεδο.

Συγκεκριμένα, ένα πιθανό σχήμα, αναμένεται να είναι με Κουέστα κάτω από τα δοκάρια, Εμπακατά, Μαζικού, Μπράμπετς, Φαμπιάνο στην άμυνα.

Στο κέντρο, Ετέμπο και Νταμπό. Προωθημένος φορ ο Γκρέι με τον Μάνου Γκαρθία ή τον Ζερβίνιο λίγο πιο πίσω και στις πτέρυγες Ματέο Γκαρσία και Λουίς Πάλμα.

Σε περίπτωση που ο Πάρντιου επιλέξει επιθετικό “δίδυμο” Γκρέι, Πάλμα (αντί του Ζερβίνιο), τότε θέση στα εξτρέμ διεκδικεί ο Ιτούρμπε.

To Top