Χωρίς τρεις βασικούς, ο Άρης χρειάζεται την άμυνά του για να κερδίσει σήμερα (15.45) τον ΚΑΟΔ

Χωρίς τρεις βασικούς παίκτες του υποδέχεται ο Άρης τον ΚΑΟΔ σήμερα (15.45) στο Αλεξάνδρειο για την 23η αγωνιστική, αλλά ο στόχος δεν αλλάζει. Οι κίτρινοι χρειάζονται τη νίκη για να δώσουν τέλος στο σερί των τριών ηττών, να “κλειδώσουν” μια θέση στα πλέι οφ και να διατηρήσουν τις ελπίδες τους για την 6η θέση, έστω κι αν θα αγωνιστούν χωρίς τους Μιχάλη Πελεκάνο, Μοχάμεντ Πάσαλιτς και Κώστα Χαρίση.

Τα πράγματα ήταν δύσκολα εξαρχής για τους κίτρινους ενόψει του σημερινού αγώνα. Χωρίς Πάσαλιτς και Πελεκάνο η ομάδα χάνει το 35% της επιθετικής παραγωγικότητάς της (οι δυο τους σκοράρουν τους 24 από τους 69 πόντους της ομάδας), ενώ με την απόφαση του Βαγγέλη Αγγέλου να αποκλείσει τον Χαρίση, χάνει και τον βασικό της σέντερ.

Με αυτές τις τρεις απουσίες ο Άρης καλείται να βρει λύσεις εκ των έσω για να καλύψει τα κενά των παικτών αυτών και παράλληλα να διεκδικήσει τη νίκη από μια ομάδα που βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση, μετρώντας τρεις σερί νίκες.

Το έργο του Άρη σήμερα το απόγευμα μόνο εύκολο δεν πρόκειται να είναι και για να μπορέσει η ομάδα του Αγγέλου να κερδίσει, θα πρέπει να βρει και πάλι την αμυντική της ισορροπία, στοιχείο που δεν είχε στους τρεις τελευταίους αγώνες, τους οποίους έχασε όλους.

 

To Top