Χωρίς φόβο, αλλά με… πάθος κόντρα στον ΠΑΟΚ!

Έτοιμες για το μεγάλο τοπικό ντέρμπι δηλώνουν οι «κίτρινες», οι οποίες θα αντιμετωπίσουν τον ΠΑΟΚ αύριο, Κυριακή (14:30), στο «Κλεάνθης Βικελίδης», για την 3η αγωνιστική. Χωρίς την τιμωρημένη αρχηγό, Ρία Κολληγά, αλλά με πολύ πάθος, τα κορίτσια του Άρη θα δώσουν το καλύτερό τους εαυτό, ελπίζοντας ότι οι φίλαθλοι του Άρη θα αποτελέσουν τον… 12ο παίκτη της ομάδας.

Ο προπονητής, Ηρακλής Μακρίδης, αλλά και η β’ αρχηγός, Μαρία Μήτκου, μεταφέρουν μέσω του PRESSARIS το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα, απευθύνοντας παράλληλα κάλεσμα στον κόσμο να ενισχύσει την προσπάθειά τους.

«Έχουμε προετοιμαστεί για το αυριανό παιχνίδι και το περιμένουμε με μεγάλη ανυπομονησία», ανέφερε ο κ. Μακρίδης και πρόσθεσε: «Πρόκειται για ένα τοπικό ντέρμπι με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Σεβόμαστε την προϊστορία του ΠΑΟΚ και ό,τι έχει καταφέρει τα τελευταία χρόνια, αλλά προς Θεού, ούτε φοβόμαστε, ούτε έχουμε ενδοιασμούς. Αυτό που έχω πει στα κορίτσια και θέλω να το ακολουθούν πάντα, είναι ότι ανεξάρτητα από τον εκάστοτε αντίπαλο που έχουμε κάθε φορά να αντιμετωπίσουμε, εμείς πρέπει να επικεντρωνόμαστε στην ομάδα μας και να προσπαθούμε πάντα για τη νίκη».

Το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, βέβαια, αποτελεί, αν μη τι άλλο, μία ξεχωριστή πρόκληση τόσο για τον ίδιο, όσο και για κορίτσια: «Το ότι θα παίξουμε με τον συμπολίτη, σαφώς και είναι ένα ιδιαίτερο κίνητρο για εμάς. Σε αυτό το ματς θέλουμε να αποδείξουμε ότι βρισκόμαστε σε καλό δρόμο και πιστεύω ότι έχουμε βάλει τις βάσεις για να παρουσιάσουμε κάτι αξιόλογο αύριο».

Παράλληλα, ο προπονητής του Άρη θέλησε να αφήσει πίσω το άσχημο αποτέλεσμα της αντίστοιχης περσινής αναμέτρησης, λέγοντας: «Στόχος μας είναι να γινόμαστε κάθε χρόνο και καλύτεροι. Με αυτή τη λογική θα επιδιώξουμε να παραταχθούμε στο αυριανό ματς. Σίγουρα, το περσινό αποτέλεσμα δεν ήταν ό,τι καλύτερο για εμάς. Ωστόσο, αύριο θα προσπαθήσουμε να δώσουμε το κάτι παραπάνω για να πάρουμε κάτι καλύτερο σε σχέση με πέρσι».

Κλείνοντας, δεν άφησε ασχολίαστο το γεγονός ότι η ομάδα θα αγωνιστεί στο «σπίτι της», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε: «Θα δώσουμε αυτό το σημαντικό παιχνίδι στο σπίτι μας και τι καλύτερο από το να έχουμε στο πλευρό μας τον φίλαθλο κόσμο του Άρη. Περιμένουμε ότι η βοήθεια του κόσμου θα μας δώσει ψυχολογική ώθηση στον αυριανό αγώνα. Δεν έχουμε παράπονο από τους φιλάθλους μας, καθώς πάντα είναι πλάι μας και μας υποστηρίζουν. Σίγουρα, αύριο περιμένουμε πολύ περισσότερο τη συμπαράστασή τους και εμείς με τη σειρά μας θέλουμε να τους ικανοποιήσουμε με ένα θετικό αποτέλεσμα».

Από την πλευρά της, η Μαρία Μήτκου δεν έκρυψε την προσμονή της για την αυριανή αναμέτρηση, λέγοντας: «Δουλέψαμε όλη την εβδομάδα για αυτό το παιχνίδι, το οποίο θέλουμε πολύ να κερδίσουμε. Όλα τα κορίτσια θα διεκδικήσουμε ό,τι περισσότερο μπορούμε από αυτό το ματς, δίνοντας τον καλύτερό μας εαυτό».

Αναφορικά με τον αντίπαλο, η αρχηγός του Άρη δήλωσε: «Γνωρίζουμε ότι θα αντιμετωπίσουμε μια δύσκολη ομάδα, αλλά αυτό που προέχει είναι η δική μας εμφάνιση. Εφόσον παρουσιαστούμε εμείς καλά, πιστεύω πως δε θα έχουμε πρόβλημα. Σε αντίθετη περίπτωση νομίζω ότι θα δυσκολευτούμε».

Τέλος, όσον αφορά το γεγονός ότι η ομάδα θα αγωνιστεί στο «Κλεάνθης Βικελίδης», είχε να πει τα εξής: «Είναι πολύ ωραίο που θα παίξουμε στο ‘Βικελίδης’. Η αλήθεια είναι ότι πάντα θέλουμε να παίζουμε εκεί και όποτε υπάρχει η δυνατότητα, μας παραχωρείται. Είναι ένα μεγάλο γήπεδο, η φυσική έδρα της ομάδας μας, και από τη στιγμή που θα έχουμε και την υποστήριξη του κόσμου, θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

To Top