ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Χόλμπεργκ: “Άρχισα να… google-άρω για τον Άρη!”

Ο Κάλε Χόλμπεργκ παραδέχθηκε με δηλώσεις του ότι όχι απλώς είναι ενήμερος για το ενδιαφέρον του Άρη, αλλά έχει ήδη αρχίσει να ψάχνει στο google για τους κίτρινους!

Μιλώντας σε σουηδικά μέσα ενημέρωσης τόνισε πως “δεν γνωρίζω πολλά. Εκείνο που ξέρω είναι ότι υπάρχει ενδιαφέρον και πως έχει έρθει μια πρόταση για μένα”.

Ρωτήθηκε αν νιώθει έτοιμος για το επόμενο βήμα της καριέρας του και απάντησε πως “νομίζω πως ναι. Είμαι στη Σουηδία από την αρχή της καριέρας μου και τα τελευταία χρόνια τα πηγαίνω αρκετά καλά. Πιστεύω πως είμαι στη στιγμή, όπου θα ήθελα να τεστάρω τις δυνάμεις και πόσο καλός μπορεί να είμαι σε ένα μεγαλύτερο πρωτάθλημα. Πάνω από όλα θέλω να ξεκαθαρίσω ότι είμαι απόλυτα προσηλωμένος στις υποχρεώσεις μου με την Νόρκεπινγκ. Δεν έχω πρόβλημα να παραμένω συγκεντρωμένος στην ομάδα μου και προέρχομαι από μία καλή προπονητική εβδομάδα”.

Για το ενδιαφέρον του Άρη είπε: “Έχω ψάξει στο google κι αυτά που βρήκα ήταν περίπου όσα γνώριζα. Η Θεσσαλονίκη μοιάζει με όμορφη πόλη και η ομάδα έχει φοβερούς οπαδούς. Μου προκαλεί ενδιαφέρον η περίπτωση του Άρη…”.

Καταλήγοντας ρωτήθηκε αν θα λυπηθεί στο σενάριο που θα αποχωρήσει από τη Νόρκεπινγκ και απάντησε: “Έτσι είναι. Έχουμε μια πολύ καλή ομάδα που μπορεί να διεκδικήσει το πρωτάθλημα. Ήρθαν δύο καλοί ποδοσφαιριστές και η ομάδα δείχνει να είναι σε καλό επίπεδο, αλλά όπως συμβαίνει με όλους τους παίκτες, μερικές φορές, έρχεται η στιγμή που πρέπει να φύγουν”.

To Top