Ψάχνει τρόπο να ξεφορτωθεί τον Μπάρκλεϊ η Τσέλσι

Την πρόθεση της Τσέλσι να παραχωρήσει τον Ρος Μπάρκλεϊ κατά τη διάρκεια της τρέχουσας μεταγραφικής περιόδου, αποκαλύπτει σε δημοσίευμά της η αγγλική «Mirror».

Τρόπο για να ξεφορτωθεί το βαρύ συμβόλαιο του Ρος Μπαρκλεϊ ψάχνει η Τσέλσι, η οποία σύμφωνα με την αγγλική «Mirror» έχει προσφέρει τον 28χρονο μέσο σε αρκετούς συλλόγους της Premier League.

Ο Μπάρκλεϊ εντάχθηκε στους «μπλε» του Λονδίνου τον Ιανουάριο του 2018, έναντι 17 εκατ. ευρώ, χωρίς όμως να έχει καταφέρει να κάνει αισθητή την παρουσία του στο «Στάμφορντ Μπριτζ».

Το 2020/21 αγωνίστηκε χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία ως δανεικός στην Άστον Βίλα, ενώ την περασμένη σεζόν φόρεσε τη φανέλα της Τσέλσι σε 14 παιχνίδια, με μόλις 6 από αυτά να είναι σε επίπεδο πρωταθλήματος.

Δεδομένα, δεν έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Τόμας Τούχελ, με την Τσέλσι να ψάχνει τρόπο να ξεφορτωθεί το βαρύ του συμβόλαιο (100.000 λίρες την εβδομάδα), προσφέροντάς τον τόσο στην Άστον Βίλα, όσο και στην Έβερτον, από την οποία ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα.

To Top