Ψάχνουν τον Παπανικολάου οι Καταλανοί!

Ηταν το μεγάλο στοίχημα της Μπαρτσελόνα το περασμένο καλοκαίρι. Προς το παρόν, ο Κώστας Παπανικολάου δεν έχει ξεδιπλώσει απόλυτα το ταλέντο του και αυτό, σε συνδυασμό με την κακή εικόνα των «Μπλαουγκράνα», τον έφεραν στο… στόχαστρο του τοπικού Τύπου.

«Που είναι ο Παπανικολάου;» αναρωτιέται η «Sport» σε σημερινό (05/11) της δημοσίευμα, χαρακτηρίζοντας τον Ελληνα φόργουορντ ως «μια από τις μεγάλες απογοητεύσεις της Μπάρτσα σε αυτό το ασταθές ξεκίνημα της σεζόν».

Σύμφωνα με την καταλανική εφημερίδα, ο «Παπ» απογοητεύει μέχρι τώρα, με εμφανίσεις πολύ πιο κάτω απ’ ότι περιμένουν όλοι από έναν παίκτη της δικής του κλάσης.

«Ο Παπανικολάου, ο οποίος έφτασε στην Μπάρτσα με στόχο να αφήσει στην λήθη τον Πιτ Μάικλ, δεν έχει προσφέρει την ικανότητά του στο σκοράρισμα και ακόμα λιγότερο την ηγετική φυσιογνωμία που ζητείται από έναν παίκτη της ποιότητάς του και έρχεται για να αναλάβει τα ηνία μιας ομάδας που χρειάζεται ένα σημείο αναφοράς για το μέλλον» αναφέρει η «Sport».

Η καταλανική εφημερίδα επισημαίνει ότι οι εμφανίσεις του Παπανικολάου πήγαν από τα ψηλά στα χαμηλά και, παρ’ ότι αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό με χρυσάφι (όπως αναφέρεται), δεν έχει ανταποκριθεί στις προσδοκίες που υπάρχουν γι’ αυτόν.

«Με τους αριθμούς που έχει μέχρι τώρα, δεν θα ήταν κακό ο προπονητής Τσάβι Πασκουάλ να συζητήσει μαζί του και να του ζητήσει μεγαλύτερη εμπλοκή στο παιχνίδι. Πρέπει να είναι ένα από τα σημεία αναφοράς της Μπάρσα και, προς το παρόν, είναι εξαφανισμένος» καταλήγει η εφημερίδα.

Πηγή: sentragoal.gr

To Top