«Ψήφισε» αποχή ο Τόχα, αλλά «μίλησε» η πλειοψηφία…

Το θέμα του Κάρλος Τόχα είναι ένα από αυτά που απασχολούν άμεσα τον Άρη, μια και ο Κολομβιανός αποδεικνύεται αρκετά πιο… δραστήριος στη διεκδίκηση των χρημάτων του, σε σχέση με όσα πράττει στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Τόχα έχει κάνει προσφυγή, διεκδικεί όλο το τριετές συμβόλαιό του (περίπου 800.000 ευρώ), αλλά είναι παρών στα τελευταία γεγονότα που απασχόλησαν τον Άρη. Στην Αλκμήνης υπάρχει η αίσθηση ότι θα βρεθεί σημείο συμβιβασμού και θα κλείσει θετικά το μέτωπο του Τόχα, όπως έγινε στις πρόσφατες περιπτώσεις των Ντάνιελ Τσέζαρεκ και Μιχάλη Σηφάκη. Η αλήθεια είναι ότι ο μέσος των κίτρινων παρουσιάζεται σκληρός… διαπραγματευτής.

Δεν είναι τυχαίο ότι με την τελευταία πράξη του, επισήμανε την πρόθεση του να τραβήξει το σκοινί στα άκρα, προκειμένου είτε να πιέσει, είτε να λάβει κάποιες δεσμεύσεις από τη διοίκηση για την αποπληρωμή του. Η αποφασιστικότητα του, μάλιστα, καταδεικνύεται από την απόφαση του να δώσει αυτή την εντολή στους δικηγόρους του, μιας και όπως προκύπτει, ο Έλληνας ατζέντης του δεν είχε ουδεμία ενημέρωση για την πρόθεση του! Προφανώς λοιπόν η απόφαση αυτή λήφθηκε σε συνεργασία με τον Αργεντινό εκπρόσωπο του που ενημερώθηκε για τις εξελίξεις. 

Παράλληλα, ακόμη ένα δείγμα της στάσης του Τόχα είναι ότι στη συγκέντρωση της Τρίτης ήταν ένας από τους ποδοσφαιριστές που επέμεναν στην αποχή και «ψήφισε» υπέρ της… Φυσικά, μπροστά στην απόφαση της συντριπτικής πλειοψηφίας των ποδοσφαιριστών του Άρη να κατέβουν κανονικά στις προπονήσεις έκανε πίσω…

Σε κάθε περίπτωση, το θέμα του Τόχα είναι ανοιχτό. Στον Άρη υπάρχει πάντοτε το «χαρτί» της προσφυγής στη ΦΙΦΑ από την πλευράς τους, με δεδομένο το πλούσιο… ρεπερτόριο του Κολομβιανού εκτός των γηπέδων και της όχι άψογης συμπεριφοράς του.

Όλα τα δεδομένα συνηγορούν ότι το (και το τυπικό) τέλος της σχέσης Άρη-Τόχα είναι προ των πυλών…

To Top