ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ψήφος εμπιστοσύνης σε Αγγέλου και… μήνυμα Γουλιέλμου

Ψήφο εμπιστοσύνης έδωσε ο Δημήτρης Γουλιέλμος στον Βαγγέλη Αγγέλου μέσω της χθεσινής τηλεοπτικής του συνέντευξης, στέλνοντας ωστόσο και ένα μήνυμα.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Άρης στήριξε απόλυτα την επιλογή του καλοκαιριού να αναθέσει την ομάδα στον Βαγγέλη Αγγέλου, συνεχίζοντας τη συνεργασία μαζί του και εξήρε την προσφορά του στο φετινό πρότζεκτ που δεν είναι και το πιο εύκολο, διότι πρόκειται για πρότζεκτ ειδικών συνθηκών λόγω του απαγορευτικού μεταγραφών.

Και αφού τα έκανε όλα αυτά έστειλε ένα μήνυμα – και προς τον Αγγέλου – προς τα ενδότερα του τμήματος πως πρωτίστως αυτή τη στιγμή για τον ίδιο και την ΚΑΕ αυτό που έχει σημασία είναι το οικονομικό και η εξυγίανση της ομάδας σε αυτό το επίπεδο.

“Ο Αγγέλου είναι ένα… αγγελάκι για έμενα που μου τον έστειλε ο θεός όταν είδε τη χαζομάρα που χώθηκα σε αυτό το πράγμα που λέγεται Άρη. Όσον αφορά τον Αγγέλου, με σώζει και με βοηθάει σε όλη αυτή τη διαδικασία. Επιμένω να πιστεύω ότι είναι ένας πολύ χαρισματικός προπονητής. Με τον Αγγέλου έχουμε κοινωνία ηθικής, γι’ αυτό και μπορούμε να συνεργαστούμε. Σεβόμαστε ο ένας τον άλλον και λέμε τα πάντα μεταξύ μας, ακόμη και τα σκληρά. Το μπάσκετ είναι καλό αλλά τα οικονομικά είναι ο αρχηγός”, είπε χθες στην Cosmote TV ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ, στηρίζοντας απόλυτα τον προπονητή του και ξεκαθαρίζοντας πως τίποτα άλλο δεν μετράει περισσότερο από την “οικονομία” της εταιρείας.

To Top