Ιερολοχίτες: “Η φαγωμάρα, η εσωστρέφεια, η εξ αποστάσεως κριτική και οι φήμες ούτε προσέφεραν ούτε προσφέρουν”

Ο σύνδεσμος του Άρη, Ιερολοχίτες, πήρε θέση για το κυρίαρχο θέμα συζήτησης των τελευταίων ημερών, αυτό του Πάκο Ερέρα.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Αναλυτικά:

“Η ομάδα βρίσκεται σε μια δύσκολη φάση, μετά από συνεχόμενα απογοητευτικά αποτελέσματα. Δεν είμαστε ποδοσφαιρικοί αναλυτές, ούτε γνωρίζουμε οτιδήποτε συμβαίνει στο τμήμα, συνεπώς ούτε μπορούμε και ούτε μας απασχολεί αυτή τη στιγμή να καταλογίσουμε ευθύνες και να κατηγορήσουμε συγκεκριμένα άτομα.

Είμαστε οπαδοί και αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να στηρίξουμε την ομάδα. Η φαγωμάρα, η εσωστρέφεια, η εξ αποστάσεως κριτική και οι φήμες ούτε προσέφεραν ούτε προσφέρουν τίποτα στον ΑΡΗ. Παρακολουθούμε όσα γίνονται, έχουμε άποψη (και ποιος δεν έχει άλλωστε;…), αλλά αυτό που έχει σημασία στην παρούσα φάση είναι να είμαστε κάθε Κυριακή (και όχι μόνο…) στο γήπεδο και να υποστηρίζουμε το μεγαλύτερο Σύλλογο στην Ελλάδα.

Δεν είμαστε βέβαια χειροκροτητές, έχουμε προσδοκίες, και περιμένουμε να δούμε επιτέλους τον ΑΡΗ να επιστρέφει στη φυσική του θέση, την κορυφή. Γι’αυτό και απαιτούμε απ’όλους -μέσα κι έξω απ’το χορτάρι- να νιώθουν το που βρίσκονται και να δίνουν και το είναι τους για την Ομάδα, όπως έχουν κάνει χιλιάδες Αρειανοί στα 104 χρόνια ένδοξης ιστορίας του Συλλόγου.

ΑΡΗΣ – ΙΔΕΑ – ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣ
Breaking The Rules Since 1970…”

To Top