ΜΠΑΣΚΕΤ

Πώς διαμορφώνεται η υπόθεση του απαγορευτικού μεταγραφών, ποιοι δεν έχουν συμφωνήσει ακόμα

Ο Δημήτρης Γουλιέλμος είπε χθες στην εκπομπή Pick n’ Roll στην Cosmote TV πως τρεις υποθέσεις παικτών που έχουν επιφέρει απαγορευτικό μεταγραφών από τη FIBA δεν έχουν ακόμα επιλυθεί, κάτι που σημαίνει ότι οι άλλες τρεις έχουν διακανονιστεί.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Σύμφωνα με πληροφορίες του PRESSARIS η διοίκηση του Δημήτρη Γουλιέλμου έχει προχωρήσει σε διακανονισμό των οφειλών της ΚΑΕ με τον Βασίλη Καββαδά, τον Έρικ Μπάκνερ και τον Μάικλ Τζένκινς, οι οποίοι έχουν ήδη αρχίσει και εισπράττουν χρήματα βάσει της συμφωνίας που έκαναν.

Τα άλλα τρία ban αφορούν τους Τάντιγια Ντραγκίσεβιτς, Ντέβιν Μαρμπλ και Βίκτορ Σανικίτζε, με τους οποίους προς το παρόν δεν υπάρχει συμφωνία, αλλά όπως τόνισε ο Δημήτρης Γουλιέλμος, θα συνεχίσει την προσπάθεια να τους πείσει ότι δεν μπορούν να πετύχουν καλύτερη συμφωνία από αυτή που τους έχει προταθεί.

Μοιάζει πάντως δύσκολο οι κίτρινοι να έχουν λύσει το θέμα του απαγορευτικού μεταγραφών μέσα στη τρέχουσα σεζόν, αν και ουδείς ξέρει πως μπορούν να αντιδράσουν εκατέρωθεν οι εμπλεκόμενοι στο άμεσο μέλλον.

Πρέπει επίσης να τονιστεί πως η ΚΑΕ τηρεί τους διακανονισμούς με παίκτες που δεν προσέφυγαν στη FIBA, αλλά είχαν οφειλόμενα από τη σεζόν 2016-17, οι οποίοι και εισπράττουν χρήματα βάσει της συμφωνίας που έχουν κάνει.

To Top