Ψήφο εμπιστοσύνης σε Σανιά και Ν΄Λουντούλου…

Mπορεί να της αποδοθεί και ο χαρακτηρισμός “δεύτερη ευκαιρία”. Η -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- συμμετοχή των Σανιά και Ν΄Λουντούλου στην αρχική ενδεκάδα για το παιχνίδι με την Αναγέννηση Γιαννιτσών είναι ένα ακόμα σημαντικό “τεστ” για τους δύο παίκτες, αλλά και τον προπονητή του Άρη.

Είναι ξεκάθαρο ότι ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης πιστεύει πολύ στους δυο παίκτες, καθώς μετά από δική του επιθυμία αποκτήθηκαν το καλοκαίρι, ενώ η έλευση του στο διοικητικό τιμόνι της ομάδας τον Ιανουάριο σήμανε και την άμεση επιστροφή τους στον Άρη (είχαν αποχωρήσει επί διοίκησης Γαλανού).

Οι προσδοκίες που “γεννήθηκαν” από το καλοκαίρι για τους δύο παίκτες ήταν μεγάλες, όμως σε καμία περίπτωση δεν έχουν καταφέρει με τις μέχρι τώρα εμφανίσεις τους να δικαιολογήσουν τον ντόρο που έγινε γύρω από το όνομα τους.

Προβλημάτισαν ακόμα και με την εξωγηπεδική τους ζωή και αναφερόμαστε στο πειθαρχικό παράπτωμα της παραβίασης του νυχτερινού ωραρίου της ομάδας στο οποίο είχαν υποπέσει και είχε γίνει αντιληπτό από την διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος στην οποία και απολογήθηκαν στη συνέχεια.

Έχοντας κάποια παιχνίδια στα πόδια τους, αντιλαμβάνονται καλά πλέον τις απαιτήσεις της κατηγορίας αλλά και του Άρη.Το μόνο που απομένει είναι με τις από εδώ και πέρα εμφανίσεις τους να αξιοποιήσουν την ψήφο εμπιστοσύνης που τους δίνει ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης.

To Top