“Ψηλά το κεφάλι, κέρδος ακόμη και από αυτή την ήττα”

O παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Άρη, Κυριάκος Μπιμπισίδης μίλησε για το ντέρμπι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά τα όσα τόνισε στο “Αθλητικό Μετρόπολις”:

Για το πόσο επηρέασαν οι απουσίες Αγκάνθο, Πουλίδο: «Είναι καθαρά θέμα προπονητή η απουσία τους. Ίσως τα παιδιά να μπορούσαν να προσφέρουν κάποιες λύσεις στο δεύτερο ημίχρονο, ωστόσο ο προπονητής είναι αυτός που αποφασίζει».

Για την εικόνα του Άρη: «Αυτοί που έπαιξαν ήταν πάρα πολύ θετικοί. Σίγουρα η ομάδα κατέβηκε με αμυντική φιλοσοφία στο πρώτο μέρος γιατί περιμέναμε ότι η πίεση του ΠΑΟΚ θα ήταν αυξημένη. Και όντως αν εξαιρέσουμε μια απόκρουση του Διούδη και δύο τρεις στημένες φάσεις ο ΠΑΟΚ δεν φάνηκε ιδιαιτέρως απειλητικός. Στο δεύτερο μέρος, η εικόνα των πρώτων 15 λεπτών μας έδωσε αυτοπεποίθηση ειδικά με το γκολ, όμως οι αλλαγές του ΠΑΟΚ και η πίεση από την πλευρά του Λίνο έφεραν την μπάλα πολλές φορές στην περιοχή και ήταν μοιραίο να λυγίσει η άμυνα του Άρη».

Για το αν μπορεί να κερδίσει ο Άρης από αυτήν την ήττα: «Πρέπει πάντα να είμαστε με ψηλά το κεφάλι. Με βάση τις συνθήκες που έγινε το παιχνίδι η ήττα μπορεί να φέρει κάποιο κέρδος. Ωστόσο, σίγουρα πρέπει να βελτιωθούν κάποια πράγματα, ειδικά στην επίθεση, που δεν έχουμε μεγάλο πλουραλισμό. Δεν έχουμε ακόμη κερδίσει στο Χαριλάου και θα πρέπει να αρχίσουμε να κερδίσουμε σύντομα και εντός έδρας.

Για τον παίκτη που ξεχώρισε: «Κατά βάση ήταν συνολική η προσπάθεια. Αν θέλαμε να ξεχωρίσουμε κάποιον αυτός θα ήταν ο Διούδης, ο οποίος αν εξαιρέσουμε ένα λάθος στην απόκρουσή του στο δεύτερο γκολ ήταν πολύ καλός και κράτησε την ομάδα στα δύσκολα».

Για την συνέχεια: «Χρειάζεται συσπείρωση και να παραμείνει ο κόσμος κοντά. Το ματς με τον Πανθρακικό είναι τελικός και πρέπει οπωσδήποτε να ξεκινήσουν οι νίκες».

Για τον Βασίλη Τριανταφυλλάκο: «Πραγματικά λυπάμαι για αυτό που έτυχε στο παιδί. Εύχομαι να πάνε όλα καλά και να επιστρέψει σύντομα γερός και δυνατός στους αγωνιστικούς χώρους».

To Top