Ψηφίδης: “Δύσκολη η αποστολή μας, αλλά μαζί με τον κόσμο θα τα καταφέρουμε”!

Αισιόδοξος ότι ο Άρης θα σώσει την παρτίδα και θα καταφέρει να πάρει τους βαθμούς που χρειάζεται ως το τέλος του πρωταθλήματος εξέφρασε με νέες δηλώσεις του πρόεδρος της ΠΑΕ Γιάννης Ψηφίδης.

Πιο συγκεκριμένα ανέφερε μιλώντας στην εφημερίδα Metrosport:

«Ας αποτελέσει αυτή η ημέρα εφαλτήριο για να σκεφτούμε όλοι το νόημα που είχε η ίδρυση αυτού του συλλόγου το 1914. Ο Αρης ιδρύθηκε με σκοπό να ενώσει, όχι να διχάσει και τώρα που παρουσιάζονται πρωτόγνωρα προβλήματα, όλοι αντιλαμβάνονται τη σημασία του να είμαστε ένα.

Αντιμετωπίζουμε προβλήματα που δεν μπορεί να τα ξεπεράσει ένας άνθρωπος, ο Αρης είναι γεγονός πως δεν μπορεί και ποτέ δεν περίμενε βοήθεια από κανένα, ασπίδα είναι ο κόσμος του και μόνο αυτός. Εμείς από την πλευρά μας, είμαστε διοίκηση μερικών μηνών αλλά φροντίζουμε καθημερινά να έχουμε άμεση επαφή με τα μέλη όλων των υπολοίπων φορέων του συλλόγου (σ.σ. ΚΜΑ, ΑΣ και ΚΑΕ) προκειμένου να αποδεικνύουμε στην πράξη, ότι είμαστε ένα, μια γροθιά, μόνο έτσι
μπορούμε να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες».

Στη συνέχεια, ο Γιάννης Ψηφίδης παραδέχθηκε πως η κατάσταση στο ποδοσφαιρικό τμήμα, η κατάσταση θεωρείται αρκετά δύσκολη: «Δεν είπε κανένας πως η αποστολή μας είναι εύκολη, άλλωστε αυτό το γνωρίζαμε από την ώρα που αναλάβαμε τα ηνία μιας χρεωμένης ΠΑΕ. Ούτε αυτό όμως, ούτε τα βαθμολογικά δεδομένα, μας πτοούν. Είμαστε σαν συμβούλιο πεπεισμένοι και αισιόδοξοι, πως θα πετύχουμε τις νίκες που χρειαζόμαστε, αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τον Πανθρακικό το Σάββατο προκειμένου να ξεφύγουμε από τις τελευταίες θέσεις. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας, θέλουμε να σταθεί στο  πλευρό μας, προκειμένου να οδηγήσει τον Αρη εκεί που αξίζει, εκεί που ονειρευόμαστε όλοι, εκεί που θέλουμε να τον βλέπουμε όλοι…».

To Top