Ψηφίστε τον καλύτερο παίκτη του Άρη στο φετινό πρωτάθλημα!

Μετά από οκτώ αγώνες και έχοντας διανύσει κάτι παραπάνω από το 1/4 του φετινού πρωταθλήματος, τα πρώτα δείγματα γραφής γίνονται φανερά για τους παίκτες του Άρη, ειδικά τώρα που η εικόνα της ομάδας παρουσιάζει βελτίωση. Το PRESSARIS ζητά την άποψη των φιλάθλων για το ποιος απ’ όλους είναι, μέχρι στιγμής, ο παίκτης που έχει αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις…

Η νέα δημοσκόπηση του PRESSARIS θέτει το εξής ερώτημα: «Ποιος πιστεύετε ότι είναι, μέχρι στιγμής, ο καλύτερος παίκτης του Άρη στο φετινό πρωτάθλημα;». Έλληνας ή ξένος; Έμπειρος ή νεαρός; Η απάντηση ανήκει σ’ εσάς…

Οι επισκέπτες του δικτυακού μας τόπου μπορούν να καταθέσουν την άποψή τους και να ψηφίσουν (στο ειδικό πεδίο της δημοσκόπησης, χαμηλά στη δεξιά στήλη της αρχικής σελίδας), έχοντας να επιλέξουν μεταξύ επτά ονομάτων.

Οι παίκτες που έχουμε προεπιλέξει ως επικρατέστερους για τον άτυπο τίτλο του πλέον διακριθέντος, είναι με αλφαβητική σειρά οι εξής: Ο Μάρκος Βελλίδης, ο Γιάννης Γιαννιώτας, ο Μίσελ Γκαρμπίνι, ο Χαβιέρ Ουμπίντες, ο Xαλίφα Σανκαρέ, ο Καρίμ Σολτάνι, ο Χουάν Κάρλος Τόχα και ο Ρίκι Φατί.

Επιπλέον, όμως, υπάρχει η επιλογή «Άλλος», για την περίπτωση που οι φίλαθλοι – ψηφοφόροι θεωρήσουν ότι κάποιο άλλο μέλος του πολυάριθμου ρόστερ δικαιούται να χαρακτηριστεί ως ο καλύτερος παίκτης στους μέχρι στιγμής αγώνες.

Περιμένουμε τη δική σας συμμετοχή, για να αναδείξετε τον κορυφαίο του φετινού Άρη!

To Top