Ψυχή παικτών, φωνή λαού για θρίαμβο απόψε (19.45) στο Παλέ!

Αν τα λεφτά παίζουν μπάσκετ, τότε παίζει μπάσκετ και το πάθος, η δίψα για διάκριση, η αυταπάρνηση, η αυτοθυσία και η φωνή. Λεφτά δεν έχει ο Άρης, όπως έχει η Κίμκι, όμως έχει όλα τα άλλα. Για το τελευταίο, την φωνή, θα φροντίσει ο κόσμος! Το Παλέ θα είναι σήμερα (19.45) γεμάτο στη πρεμιέρα του Last16 του Γιούροκαπ και θα δώσει την ώθηση στους παίκτες του Βαγγέλη Αλεξανδρή να φτάσουν σε μια μεγάλη νίκη!

Αν δει κανείς τελείως μπασκετικά τον σημερινό αγώνα στο Αλεξάνδρειο, ο Άρης δεν έχει καμία τύχη να κερδίσει. Η Κίμκι έχει καλύτερους παίκτες, περισσότερους παίκτες, περισσότερες και ποιοτικότερες λύσεις σε όλες τις θέσεις. Ε και; Δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος και αυτό θα φροντίσει να επιβεβαιώσει σήμερα ο Άρης.

Το απέδειξε στην Ελλάδα απέναντι στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, όπου έχασε με “σφαγές” στα τελευταία δευτερόλεπτα. Στην Ευρώπη, όμως, δεν υπάρχει το αθηνοκεντρικό κατεστημένο των δύο “αιώνιων”. Ο Άρης αν παίξει όπως με τις δύο ομάδες του λεκανοπεδίου έχει όλα τα φόντα να φτάσει σε έναν θρίαμβο και να πιστοποιήσει και μέσα από το αποτέλεσμα ότι είναι ομάδα που αξίζει να παίζει σε γεμάτο γήπεδο!

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν. Ο Δημήτρης Βεργίνης θα τεθεί στην διάθεση του Βαγγέλη Αλεξανδρή, που έχει όλους τους υπόλοιπους παίκτες ετοιμοπόλεμους, ακόμα και τον Ρον Ντέιβις που έπαιξε με πόνους στη μέση κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Η πρεμιέρα του Last16 είναι μια πρώτης τάξης ευκαιρία για τον κόσμο να… κερδίσουν τους παίκτες, που είχαν ζητήσει από τους οπαδούς να βάλουν τη φωνή. Οι ίδιοι βάζουν την ψυχή τους στο παρκέ και ο συνδυασμός, ίσως αποδειχτεί “εκρηκτικός”!

To Top