ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ωμή παραδοχή της ανοιχτής συνεργασίας! Αναστασιάδης: “Στην διοίκηση του ΠΑΟΚ υπήρχαν σταλμένοι από τον Ολυμπιακό”

Ωμή παραδοχή της ανοιχτής συνεργασίας ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό, από έναν άνθρωπο που όχι μόνο έχει συνδέσει το όνομά του με την ομάδα της Θεσσαλονίκης, αλλά αποτελεί και εκφραστή της σε πολλές περιπτώσεις! 

Σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο sport24.gr o Άγγελος Αναστασιάδης αποκάλυψε πολλά και διάφορα, ενώ δεν κρύφτηκε για τις σχέσεις… πάθους ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού.

Όπως είπε μεταξύ άλλων:

“Οι κακές αναμνήσεις είναι πολύ περισσότερες από τις καλές. Η στεναχώρια, η πίκρα και η αδικία σε γενικές γραμμές πάντα επιβιώνουν. Μου λες ότι δεν φοβήθηκα και πέρασα ανάμεσα από τον κόσμο. Τι να φοβηθώ; Βγήκα και με χτυπούσαν εμένα, την γυναίκα μου.

Κοιτάξε, γι’ αυτά τα πράγματα δεν ευθυνόταν ο κόσμος. Ήρθαν 4-5 εγκάθετοι που πληρώθηκαν από τα παλλικάρια από πάνω από τη διοίκηση. Το πρόβλημα του ΠΑΟΚ ήταν πάντα, κατά 99,9% οι άνθρωποι που διοικούσαν. Και παρέσερναν τον κόσμο στο δικό τους το τρυπάκι. Τον έβαζαν να βγαίνει στους δρόμους να κάνει συλλαλητήρια, το ένα, το άλλο, άστα….

“Γιατί ρωτάτε για πράγματα που έχουν επαναληφθεί πολλές φορές. Βγήκα στα ραδιόφωνα και είπα ότι “εγώ πάω αφιλοκερδώς στον ΠΑΟΚ”. Και τώρα αν με φωνάξουν πάω αφιλοκερδώς στον ΠΑΟΚ, για να προσφέρω έργο. Πιστεύω ότι μπορώ να προσφέρω. Όχι μόνο ως προπονητής. Να κάνω κάτι. Να είμαι εκεί. Δεν είμαι, όμως.

Δεν είναι παράπονο. Πρόσεξε να δεις. Αυτή είναι η απόδειξη, γι’ αυτό γίνονταν όλα αυτά. Και το 1999 που με έδιωξαν με τον Ιωνικό φτάσαμε έναν πόντο πίσω από τον Ολυμπιακό. Και έρχεται ο Βεζυρτζής και με διώχνει. Γιατί; Όταν πήγα με τον Μπλαχίν είχαν έναν πόντο σε τρία ματς. Και ξεκινάμε και κάνουμε οχτώ νίκες συνεχόμενες και φτάνουμε έναν πόντο από τον Ολυμπιακό και με διώχνουν.

Ξέρετε γιατί; Γιατί οι άνθρωποι που διοικούσαν έρχονταν από κάτω. Ήταν εντεταλμένοι. Θυμάμαι ένα 0-0 με τον Ολυμπιακό επί Μπατατούδη, παίζαμε με 10 παίκτες από το 25΄. Με το πού έμεινε και ο Ολυμπιακός με 10 παίκτες από το 85′ μέχρι το 95΄ κάναμε τέσσερα “μάτια”, τέσσερα τετ α τετ. Ο διαιτητής δέκα φορές μας σταμάτησε.

Μετά απ’αυτό το 0-0 με τον Ολυμπιακό, πάω στην συνέντευξη Τύπου και κάνω μία δήλωση. Λέω ότι “ας πάρουν χαμπάρι κάτω εκεί τα παλλικάρια στην Αθήνα, ότι ο ΠΑΟΚ άλλαξε. Δεν είναι αυτός που ήξεραν. Εδώ θα φτύνουν αίμα με εμένα. Τελείωσε το πανηγύρι”.

Κι ανέβηκα πάνω και ήρθαν όλοι αυτοί που ήταν στην διοίκηση σταλμένοι από κάτω, από τον Ολυμπιακό και μου είπαν “θα χωρίσεις την Ελλάδα στα δύο”. Εγώ θα χωρίσω την Ελλάδα στα δύο;

Ήρθε εδώ μπροστά σε 45 χιλιάδες κόσμο αυτός ο διαιτητής και έκανε αυτά τα εγκλήματα και δεν φοβήθηκε κανέναν και θα φοβηθώ εγώ να πω την αλήθεια; Μην με ρωτάς ποιος ήταν διαιτητής σε εκείνο το ματς. Όποιος και να ήταν το ίδιο είναι. Άλλαζε η φάτσα μόνο.

Κι εμένα με διώχνουν. Τους έφτασα έναν πόντο από τον πρωταθλητή και με διώχνουν. Πρόσεξέ με. Με τις μεταγραφές τις δικές τους και απλήρωτοι πάλι όλοι.

Αυτά μπορείς να μου τα εξηγήσεις; Α, δεν μπορείς… Ναι, αλλά με ρωτάς για τον Λιάσο. Αυτοί όλοι για τον Λιάσο ρωτάνε. Τι έγινε τότε; Αυτό έγινε τότε. Δεν σ’ αφήνουν. Γιατί άμα πήγαινε η ομάδα στους ομίλους, θα έμενα εσαεί στον ΠΑΟΚ.

Αν και θα έβρισκαν πάλι τρόπο να με διώξουν. Δεν υπήρχε περίπτωση να μείνω εγώ στον ΠΑΟΚ με συνθήκες ιδανικές. Με το πού πήγαινα υπήρχε πάντα ένα κλίμα βεβαρημένο. Το έβλεπες. Σιγή”.

To Top