Ωραίο θέαμα, αλλά μοιρασιά… Δανία-Αυστραλία 1-1 (videos)

Σε ένα παιχνίδι… καλύτερο και από τα τρία της Τετάρτης μαζί, Δανία και Αυστραλία αναδείχθηκαν ισόπαλες με 1-1 αλλά χειροκροτήθηκαν, τόσο για τη μαχητικότητα όσο και για το επιθετικό ποδόσφαιρό τους.

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα! 

Εκρηκτικό ξεκίνημα για τους Σκανδιναβούς και προβάδισμα μόλις στο 7ο λεπτό, με ένα υπέροχο αριστερό σουτ του σούπερ σταρ τους, Κρίστιαν Έρικσεν, μέσα από την περιοχή του Ματ Ράιαν, έπειτα από προσπάθεια του Νικολάι Γιόργκενσεν.

Όπως και στον προηγούμενο αγώνα της όμως, η ομάδα του Μπερτ φαν Μάαρβαϊκ ανέβασε την απόδοσή της όταν βρέθηκε πίσω στο σκορ, πήρε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και κατάφερε να ισοφαρίσει στο 38′, όταν η κεφαλιά του Μάθιου Λέκι σταμάτησε στο απλωμένο χέρι του Γιουσούφ Πόουλσεν μέσα στην περιοχή του Κάσπερ Σμάιχελ, ο διαιτητής Αντόνιο Ματέου έδειξε την άσπρη βούλα αφού πρώτα συμβουλεύτηκε το VAR κι ο σπεσιαλίστας στις εκτελέσεις πέναλτι Μάιλ Γέντινακ (16/16 πλέον!) έστειλε την μπάλα να αναπαυθεί στα αντίπαλα δίχτυα, με το δεύτερο γκολ του στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας.

Οι συνθέσεις των ομάδων

Δανία (Άγκε Χαρέιντε): Σμάιχελ, Κίαερ, Κρίστενσεν, Ντιλέινι, Ν. Γιόργκενσεν (68′ Κορνέλιους), Έρικσεν, Ντάλσγκααρντ, Στρίγκερ, Σένε, Πόουλσεν (59′ Μπρεϊτγουέιτ), Σίστο
Αυστραλία (Μπερτ φαν Μάαρβαϊκ): Ράιαν, Μίλιγκαν, Λέκι, Κρούσε (69′ Αρζάνι), Ναμπούτ (75′ Γιούριτς), Μούι, Γέντινακ, Μπέχιτς, Ρισντόν, Σέινσμπουρι, Ρόγκιτς (82′ Ίρβιν)

Διαιτητής: Αντόνιο Ματέου (Ισπανία)

To Top