ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Όλα ανοιχτά για την διεξαγωγή του αγώνα, σε επαφή με Super League και Αστέρα ο Άρης…

Ο Άρης προετοιμάζεται για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, καθώς ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει αν θα γίνει ή όχι η αναμέτρηση, επομένως οι “κιτρινόμαυροι” πρέπει να είναι απόλυτα έτοιμοι εφόσον διεξαχθεί κανονικά.

Χθες, υποβλήθηκαν σε νέα τεστ οι επτά (7) ποδοσφαιριστές που είχαν βρεθεί θετικοί την προηγούμενη εβδομάδα. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα βρέθηκαν τρεις (3) αρνητικοί -από τους επτά- οι οποίοι ξεκινάνε προπόνηση άμεσα μόνοι τους. Οι άλλοι τέσσερις (4) παραμένουν θετικοί, οπότε θα μείνουν σε καραντίνα για άλλη μια βδομάδα, μέχρι δηλαδή και την επόμενη Τρίτη.

Επίσης προέκυψε ακόμη ένας ακόμη ποδοσφαιριστής θετικός σε έλεγχο που του έγινε. Δεν αισθανόταν καλά και ζήτησε να κάνει εξέταση, η οποία εντόπισε ότι είναι θετικός στον κορωνοϊό.

Επομένως πλέον συνολικά υπάρχουν πέντε (5) κρούσματα θετικά στους ποδοσφαιριστές. Την Πέμπτη ή την Παρασκευή θα γίνουν νέα τεστ και τότε θα ξέρουμε για την τύχη του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.

Τα κρίσιμα τεστ είναι θεωρητικά αυτά της Πέμπτης, όσων δεν νόσησαν και προπονούνται κανονικά για τον συγκεκριμένο αγώνα, εδώ και μέρες. Aν σε αυτά δεν υπάρξουν κρούσματα (τρία ή και περισσότερα) ο αγώνας μπορεί να διεξαχθεί κανονικά, εκτός αν οι δύο ομάδες έχουν διαφορετική άποψη και ζητήσουν αναβολή, διότι προβληματίζονται για πιθανή εξάπλωση του ιού, κατά την διάρκεια του αγώνα.

Ο Άρης είναι σε επαφή με την Super League την οποία ενημερώνει για την εξέλιξη των τεστ και περιμένει την οριστική της απόφαση, ενδεχομένως και αύριο.

Οι ποδοσφαιριστές του Άρη, όσοι είναι στην διάθεση του Άκη Μάντζιου, συνεχίζουν κανονικά την προετοιμασία τους για τον συγκεκριμένο αγώνα, καθώς το πρόγραμμα σήμερα έχει πρωινή προπόνηση στο Νέο Ρύσιο.

 

To Top