ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Σίλβα και Μπεναλουάν άρπαξαν τις ευκαιρίες και μετρούν αντίστροφα για το ντεμπούτο τους!

Όταν ανακοινώθηκαν από τον Άρη την τελευταία μέρα των μεταγραφών (5 Οκτωβρίου), μέχρι και σήμερα, Σιαντέ Σίλβα και Γιοάν Μπεναλουάν εξαιτίας της ανετοιμότητάς τους, έχουν χάσει μόλις… ένα ματς!

Οι “κιτρινόμαυροι” προερχόντουσαν από το “διπλό” στο ΟΑΚΑ μία μέρα νωρίτερα και εν συνεχεία ακολουθούσε η διακοπή του πρωταθλήματος λόγω Εθνικών ομάδων. Οι δύο ποδοσφαιριστές είχαν την ευκαιρία να δουλέψουν με τον Άκη Μάντζιο και τους συνεργάτες του για ένα περίπου 10ήμερο ο Πορτογάλος επιθετικός και μία εβδομάδα ο Τυνήσιος στόπερ αντίστοιχα, προκειμένου να καλύψουν το χαμένο έδαφος και να πλησιάσουν τα επίπεδα φυσικής κατάστασης των συμπαικτών τους.

Δεν αγωνίστηκαν κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης μετά την διακοπή και εν συνεχεία υπήρξε αυτή η περιπέτεια της ομάδας με τον κορωνοϊό και η αναβολή του αγώνα με την Λάρισα. Δούλεψαν, όμως, εντατικά τις τελευταίες μέρες στο θέμα της φυσικής κατάστασης, καθώς τους είχε δοθεί ειδικό εξτρά πρόγραμμα το οποίο εφαρμόζεται υπό την επίβλεψη του Γιώργου Χωριανόπουλου, άμεσου συνεργάτη του Άκη Μάντζιου.

Ήταν μία ευκαιρία που στον Άρη δεν θέλησαν να την αφήσουν ανεκμετάλλευτη, καθώς υπολογίζουν πολύ στους δύο ποδοσφαιριστές. Το μόλις ένα χαμένο παιχνίδι και η διακοπή, τους έχει ευνοήσει στον τομέα αυτό, όμως χρειάζονται επίσημα παιχνίδια στα πόδια τους για να βρουν ρυθμό και να αποδειχθούν άμεσα χρήσιμοι στην ομάδα.

Εφόσον διεξαχθεί κανονικά το ματς της Κυριακής με τον Αστέρα Τρίπολης, όλα δείχνουν πως οι δυο ποδοσφαιριστές θα πραγματοποιήσουν το επίσημο ντεμπούτο τους με τα “κιτρινόμαυρα”.

Ο Γιοάν Μπεναλουάν προορίζεται για αντικαταστάτης του Λίντσεϊ Ροζ (συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες και δηλώθηκε σε αυτό το ματς), ενώ ο Σιαντέ Σιλβα μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις της επίθεσης, αν και οι σκέψεις του Άκη Μάντζιου είναι περισσότερο για την κορυφή. Ο Τυνήσιος βρίσκεται πιο κοντά στο αρχικό σχήμα, ενώ ανάλογα με τις απουσίες και τις επόμενες προπονήσεις θα αποφασιστεί αν ο Πορτογάλος έχει πιθανότητες να ξεκινήσει από την αρχή ή θα πάρει χρόνο συμμετοχής ως αλλαγή κατά την διάρκεια του αγώνα.

 

 

To Top