Όλα «ανοιχτά» με Καστίγιο, δυσαρέσκεια για την αντίδρασή του

Η άσχημη αντίδραση του Νέρι Καστίγιο στο 55’, όταν έγινε αλλαγή από τον Καρίμ Σολτάνι, δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη από κανέναν. Εντός κι εκτός ομάδας… Έβγαζε… μάτια, προκάλεσε δυσαρέσκεια, ο άσχημος τρόπος με τον οποίο διάλεξε να αποχωρήσει!

Ο Μεξικανός έφυγε επιδεικτικά από την αντίθετη πλευρά του γηπέδου για τα αποδυτήρια, αντί να πάει στον πάγκο του Άρη δείχνοντας έτσι τη δυσαρέσκεια και τον εκνευρισμό του για την αλλαγή αυτή. Αντίδραση που προκάλεσε ακόμη μεγαλύτερη… δυσαρέσκεια, εκνευρισμό στην κερκίδα και τις έντονες αποδοκιμασίες των φιλάθλων. Μετά από πάρα πολύ καιρό, το γήπεδο αποδοκίμασε σε τόσο μεγάλη έκταση έναν ποδοσφαιριστή της ομάδας… Με ότι σημαίνει και ότι συνεπάγεται αυτό.

Ο Μίχαλ Πρόμπιερζ, αμέσως φώναξε τον τιμ μάνατζερ Αγαπητό Αμπελά δίπλα του, του είπε κάτι για μερικά δευτερόλεπτα, την ώρα του αγώνα και συνέχισε το κοουτσάρισμα, αλλά δεν έκρυψε τον προβληματισμό του για τον λανθασμένο τρόπο με τον οποίο αντέδρασε ο παίκτης του. 

Μετά τον αγώνα, μιλώντας στη συνέντευξη τύπου άφησε κάποιες αιχμές για τη στάση του παίκτη, κάνοντας έναν παραλληλισμό με τον Φατί, αλλά δημόσια δεν μπήκε στην ουσία του θέματος.

Θέμα το οποίο είναι ανοιχτό σε ότι αφορά τον τρόπο με τον οποίο θα το χειριστεί ο Πολωνός και το αν θα το… προωθήσει στη διοίκηση, προκειμένου να υπάρξει ενδεχόμενη τιμωρία του Καστίγιο. Όπως όλα δείχνουν, πάντως, πρόκειται δεν θα περάσει απαρατήρητο…

Στην Αλκμήνης δεν έκρυβαν την δυσαρέσκεια τους για την συμπεριφορά του 27χρονου επιθετικού και χωρίς υπερβολή το κλίμα είναι βαρύ για τον ποδοσφαιριστή.

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top