Χωρίς κατηγορία

Όλα ανοιχτά (Tάτος, Σαρρής, Τζανακάκης) στο μεταγραφικό «μέτωπο»

Η προσπάθεια ενίσχυσης του ρόστερ συνεχίζεται σε αμείωτους ρυθμούς από τους διοικούντες του Άρη, ωστόσο η Δευτέρα ήταν μια μέρα δίχως ουσιαστική εξέλιξη για τις περιπτώσεις που ενδιαφέρουν τους κίτρινους.
Ο Άρης έχει ρίξει το βάρος στην  απόκτηση του Ανδρέα Τάτου καθώς οι επαφές που έγιναν με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού την προηγούμενη εβδομάδα και η θεαματική ανατροπή δεδομένων έδειχναν πως η συγκεκριμένη περίπτωση θα έχει τελικά θετική έκβαση.
Το σκηνικό δεν έχει διαφοροποιηθεί, αλλά τις τελευταίες ώρες δεν κατέστη δυνατό να προχωρήσουν οι διαπραγματεύσεις για διάφορους λόγους.
Ο ένας αφορά στην ξαφνική λύση της συνεργασίας με τον Ζαρντίμ πράγμα που δημιουργεί νέα δεδομένα, ενώ συγχρόνως μπαίνει σε προτεραιότητα από τους ερυθρόλευκους το θέμα προπονητή. Επίσης, η απουσία του προέδρου Βαγγέλη Μαρινάκη στο εξωτερικό πάγωσε τις εξελίξεις σε όλο το φάσμα των θεμάτων της Πειραϊκής ομάδας. Την ίδια ώρα οι πιέσεις από τον ΟΦΗ για την μετακίνηση του Τάτου στο Ηράκλειο συνεχίζονται.
Ο Άρης στο μεταξύ βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή και με την διοίκηση του Εργοτέλη. Οι περιπτώσεις των Τζανακάκη, Σαρρή βρίσκονται ψηλά στη σχετική λίστα των στόχων που έχουν θέσει οι άνθρωποί του. Εδώ τα πράγματα δεν είναι τόσο περίπλοκά μια και η διαπραγμάτευση αφορά στον Μανώλη Τζανακάκη ο οποίος αγωνίζεται στην δεξιά πτέρυγα της άμυνας, θέση στην οποία ο Άρης χρειάζεται άμεσα ενίσχυση.
Η περίπτωση του κεντρικού αμυντικού Γιώργου Σαρρή φαίνεται πιο βατή, ωστόσο όλα θα ξεκαθαρίσουν στις νέες επαφές με ην κρητική ομάδα μέσα στη διάρκεια του επόμενου 48ωρου.
To Top